Printsess Eugenie tahab Harryle ja Meghanile ära teha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Eugenie ja ta kihlatu Jack Brooksbank
Printsess Eugenie ja ta kihlatu Jack Brooksbank Foto: Justin Tallis / PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti printsess Eugenie ja ta kihlatu Jack Brooksbank abielluvad 12. oktoobril Windsori lossi St. George’i kabelis, kus 19. mail pandi paari ka prints Harry ja Meghan Markle.

Daily Maili teatel tahab 28-aastane Eugenie 33-aastasele Harryle ja 37-aastasele Meghanile ära teha, korraldades võimsama pulma.

Printsess Eugenie
Printsess Eugenie Foto: PPE / PPE/Sipa USA/Scanpix

Briti kuningakoja allika andmetel saatis Eugenie pulmakutsed 850 inimesele, samas kui St. George’i kabelisse mahub maksimaalselt 800 inimest. Ei ole teada, kuhu need 50 inimest istuma pannakse.

Harry ja Meghani laulatusel oli 600 inimest.

Prints Harry ja Meghan Markle'i laulatus Windsori lossi St. George'i kabelis
Prints Harry ja Meghan Markle'i laulatus Windsori lossi St. George'i kabelis Foto: OWEN HUMPHREYS / AFP/Scanpix

Allikas jätkas, et printsess Eugenie’le on tähtis oma pulma kutsuda sama palju või enam tähtsaid külalisi kui oli Harry ja Meghani pulmas.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghani pulmakülaliste seas olid näiteks George Clooney oma naise Amal Clooneyga, David ja Victoria Beckham ning Robbie ja Ayda Williams.

Amal ja George Clooney
Amal ja George Clooney Foto: POOL New / REUTERS/Scanpix

Printsess Eugenie ja ta kihlatu Jack Brooksbank abielluvad reedel, 12. oktoobril, kuid nende pulmapidu kestab kogu nädalalõpu kuni pühapäeva, 14. oktoobrini.

Nii nagu Harry ja Meghani pulma näidati televisioonis, tehakse ka Eugenie ja Jacki pulmast teleülekanne. Nad sõidavad läbi Windsori avatud kaarikus ning Windsori lossis toimub laulatusjärgne vastuvõtt, mille korraldavad kuninganna Elizabeth II ja Eugenie isa, Yorki hertsog Andrew.

Windsori loss
Windsori loss Foto: JOHN SIBLEY / REUTERS/Scanpix

Õhtusele pulmapeole on kutsutud 400 külalist. Kinnitamata andmetel esinevad seal Robbie Williams ja Ellie Goulding.

Õhtune pidu toimub Windsori lossi maadel asuvas Windsor Lodge residentsis, kus aastatel 1952 – 2002 elas kuninganna Elizabeth II ema, leskkuninganna Elizabeth. Alates 2004. aastast kuulub see hoone Eugenie isale, Yorki hertsog Andrewle.

Windsori Royal Lodge
Windsori Royal Lodge Foto: Wikipedia.org

Kui Andrew on seal kohal, siis lehvib hoone katusel Yorki hertsogi lipp.

Prints Andrew ja kuninganna Elizabeth II
Prints Andrew ja kuninganna Elizabeth II Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment/Scanpix

Kinnitamata andmetel ulatuvad printsess Eugenie pulma julgeolekukulud üle kahe miljoni naela (üle 2,2 miljoni euro), pulm läheb maksma umbes 750 000 naela (840 000 eurot). 

Briti kuningakoda ei ole avalikustanud, milline on Eugenie pulmakleit ja pruudikimp. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles