Mark Wahlbergi päev algab kell 2.30, sellesse mahub krüokamber ja mitu karmi treeningut

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Wahlberg filmis «22. miil»
Mark Wahlberg filmis «22. miil» Foto: Murray Close / AP/Scanpix

Hollywoodi staar Mark Wahlberg vastas sel nädalal talle Instagramis esitatud küsimustele, millest osad puudutasid ta treenimist ja päevakava.

47-aastase räpparist näitlejaks saanud Wahlbergi teatel ei ela ta sellist elu nagu enamik inimesi, sest ta päev algab öösel kell 2.30, kirjutab news.com.au. 

Päeva jooksul on tal mitu treeningut, ta puhkab külmkambris ja mängib golfi. Ülejäänud osa päevast kulub perele, tööle, kokkulepitud kohtumistele, söömisele ja trennidejärgsetele duššidele.

Staari teatel on ta päev paljude arvates nihkes, sest ta läheb magama juba kell 19.30.

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg Foto: TIZIANA FABI / AFP/Scanpix

Wahlbergi sõnul üritab ta filmivõtete ajal, sündmustel osaledes või reisides nii palju kui võimalik igapäevarežiimist kinni pidada.

USA meedia teatel avab New Yorgis Manhattanil asuv Equinoxi jõusaal Mark Wahlbergi tõttu uksed juba kell 3.45, kuna näitleja on üks nende püsiklientidest.

Wahlberg treenib tuntud eratreenerite Brian Nguyeni ja Bo Cleary käe all. Vahel liitub nendega ka Wahlbergi erakokk Lawrence Duran.

Wahlberg sõnas hiljutises intervjuus jutusaate juhile Ellen DeGeneresile, et krüoteraapia ehk külmravi aitab kehal väga hästi treenigutest taastuda.

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg Foto: Mario Anzuoni / Reuters/Scanpix

«Krüoteraapia võtab ära põletikud ja aitab ka väga hästi uinuda. Mu elutempo on üsna kiire ja seega on hästi magamine tähtis,» sõnas staar.

Mark Wahlbergi tüüpiline päev näeb välja järgmine: kell 2.30 äratus, 2.45 mediteerimine, 3.15 hommikusöök, 3.40 – 5.15 treening, 5.30 treeningujärgne eine, 6.00 dušš, 7.30 golf, 8.00 kerge suupiste, 9.30 taastumine krüokambris, 10.30 kerge eine, 11.00 aeg perele, tööasajade ajamine, helistamised ja kokkusaamised, 13.00 lõunasöök, 14.00 töötamine, 15.00 laste koolist äratoomine, 15.30 kerge eine koos lastega, 16.00 treening, 17.00 dušš, 17.30 õhtusöök koos perega ja aeg perele, 19.30 magama minek.

Mark Robert Michael Wahlberg (sündinud 5. juunil 1971 Bostonis Massachusettsis) on Oscari nominatsiooniga USA filminäitleja ja teleprodutsent, varem Marky Mark nime all tuntud räppar.

Tema filmirollide hulka kuuluvad osatäitmised filmides «Boogie Nights», «Planet of Apes», «Tha Italian Job», «Invincible», «The Departed», «Deepwater Horizon» ja «Mile 22».

Wahlberg on alates 2009. aastast abielus modell Rhea Durhamiga, neil on neli last.

Mark Wahlberg ja ta naine Rhea Durham
Mark Wahlberg ja ta naine Rhea Durham Foto: DAVID MCNEW / AFP/Scanpix
Mark Wahlberg, ta naine Rhea Durham ja nende lapsed
Mark Wahlberg, ta naine Rhea Durham ja nende lapsed Foto: Heinz Hoagstrom / Stella Pictures/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles