GALERII Tallinna tänavatel toimus vaata et maailma suurim catwalk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kell 17.30 algas Kaubamaja eest moerongkäik, mis kulges ümbritsevatel südalinna tänavatel. Uutes sügiskollektsioonides näitasid end mitukümmend Eesti tuntud naist ning tõid lisaks moele tänavale ka positiivseid sõnumeid ja head meeleolu.

Tänavune Kaubamaja sügis hoiab fookuse jätkuvalt naistel, tuues sel korral välja vastandid ja kaugemate kümnendite moelemmikud. Nii leiab sügiskollektsioonide hulgast pärast väikest pausi moepildile naasnud «naiste ülikonna» ehk pükskostüümi ning samas ka mängulisi meeleolusid seitsmekümnendate moest.

Kaubamaja meeleolukas moerongkäik kulges mööda sügisesi südalinna tänavaid moeetenduse toimumispaika restorani Härg hoovil. Rongkäigust võtsid osa paljud tuntud Eesti naised, näiteks Inga Vatsk-Laasner, Kethi Uibomägi, Anni Rahula, Mari-Liis Helvik, Maie Reier, Anu Saagim, Reet Härmat, Ingrid Tõniste, Piret Reinson, Merit Boeijkens, Aljona Eesmaa, Anna-Maria Veidemann-Makko, Beatrice, Britta Talving, Eda-Liis Kann, Katrin Pihela, Kristi Pärn-Valdoja, Laura Prits, Liilit Kirss, Liina Randpere, Meisi Volt ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles