Video: raamatu «Kuidas mõrvata oma abikaasa» autorit kahtlustatakse abikaasa mõrvas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nancy Crampton-Brophy
Nancy Crampton-Brophy Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameeriklannat Nancy Crampton-Brophyt, kes kirjutas seitse aastat tagasi raamatu «How To Murder Your Husband» («Kuidas mõrvata oma abikaasa»), kahtlustatakse enda abikaasa mõrvamises.

68-aastane Crampton-Brophy on USAs tuntud romantiliste romaanide autor, kelle teosed on naiste seas populaarsed, kuna neis on seksikaid mehi, seksi ja romantikat, teatab news.com.au. 

Oregoni Portlandi politsei arreteeris kirjaniku möödunud nädalal, kuna kahtlustatakse, et ta mõrvas 2. juunil oma abikaasa Daniel Brophy.

Nancy Crampton-Brophy ja Daniel Brophy
Nancy Crampton-Brophy ja Daniel Brophy Foto: Kuvatõmmis/Youtube

63-aastane Brophy, kes töötas alates 2006. aastast Oregoni kulinaariainstituudis kokk-õppejõuna, leiti juunis ta töökohas surununa. Uurimine näitas, et mees kaotas elu, kui oli õhtusel ajal koolis üksinda.

Crampton-Brophy teatas oma abikaasa surnast Facebookis üks päev hiljem lisades, et ta üritab saada aru, mis juhtus.

Politseiuurimine viis lõpuks naiseni, keda kahtkustataks mõrvas ja tulirelva ebaseaduslikus kasutamises.

Crampton-Brophyl on blogi «See Jane Publish», kus ta toob ära viis põhilist motiivi, miks naised oma abikaasa tapavad, kuid loetleb ära ka võimalikud mõrvarelvad.

«Mürki on peetud naiste põhiliseks taparelvaks, kuid tegelikult ei ole mürk kuigi hea, sest pikaajalisel mürgitamisel pead olema üsna kaua koos üha haigemaks jääva abikaasaga,» selgitas kirjanik.

Samuti ei soovita ta naistel palgata palgamõrvarit mehelt elu võtma.

«Politseijuhtumitest on teada, et suur osa palgamõrvaritest annab mõrva tellija lõpuks politseile välja,» nentis kirjanik.

USA meedia teatel ei määranud kohus Crampton-Brophyle kautsjonit.

Nancy Crampton-Brophy kohtus
Nancy Crampton-Brophy kohtus Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mõrvatud Daniel Brophy 85-aastane ema Karen Brophy sõnas meediale, et poja kaotus tuli talle šokina ja ta ei soovi seda kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles