Nüüd siis teame: vaata, kus toimub Eurovisioon järgmisel aastal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netta Barzilai
Netta Barzilai Foto: Vyacheslav Prokofyev / Vyacheslav Prokofyev/TASS

2019. aasta Eurovisiooni lauluvõistlus toimub Iisraelis, Tel Avivis. Poolfinaalid toimuvad 14. ja 16. mail ning finaal leiab aset 18. mail.

Täna, 13. septembril kinnitati, et 64. Eurovisiooni lauluvõistlus leiab aset Tel Avivis. Otsus langetati pärast seda, kui Iisraeli rahvusringhääling (KAN) oli esitanud kaks potentsiaalset kandidaatlinna.

«Me tahaksime tänada kõiki Iisraeli linnu, kes osalesid 2019. aasta Eurovisiooni lauluvõistluse toimumispaiga konkursil. Lisaks täname ka KAN-i, kes omapoolse eksperthinnangu aitas langetada lõplikku otsust. 

Kõik pakkumised olid suurepärased, ent lõpuks leidsime, et Tel Aviv on parim koht maailma kõige suurema muusikasündmuse korraldamiseks. Me oleme põnevil, et saame lauluvõistluse tuua uude linna ning ootame väga koostööd KAN-iga, et 2019. aasta Eurovisooni lauluvõistlus oleks kõige parem,» kommenteeris Eurovisiooni peaprodutsent Jon Ola Sand.

63. Eurovisiooni lauluvõistluse võitis Iisraeli esindaja Netta Barzilai looga «Toy».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles