ELU24 ILUKIIRABI: kui palju maksab Eestis Kardashiani pepumure lahendamine ja kui kaua pärast oppi istuda ei tohi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: Instagram / Instagram

Sel teisipäeval kirjutasime, et Kim Kardashianile ei meeldigi tegelikult ta pepu ning et see ajab teda hoopis nutma. Elu24 võttis ühendust Eestis tegutseva oma ala eksperdiga ja uuris, kuidas oleks võimalik megastaari tema suures (sõna otses mõttes!) mures aidata?

Elu24 pöördus The Health Clinic plastikakirurgi dr. Siim Simmo poole, et teada saada, kas sellisele murele on ka lahendus? Kas tegemist on ohtliku operatsiooniga ning kui palju säärane ettevõtmine maksma läheks?

Vastab plastikakirurg dr. Siim Simmo:

«Tuharate vähendusoperatsioone tehakse küll The Health Clinicus. Seda küll ei küsita tihti, aga siiski on huvi Eestis selle vastu olemas. Oleme ka teinud tuharate modelleerimist ehk andnud tagumikule paremat kuju. Rohkem siiski tuntakse huvi tagumiku suurendamise vastu, mida tehakse kas siis rasva siirdamisega või implantaatidega. 

Tagumiku vähendamise hinnad algavad 2500€ ja võivad kasvada vastavalt töö suurusele. Kui eelnevalt on naisele tehtud tuharatele rasvasiirdamist ja asetatud näiteks implantaadid, siis vähendamine algab rasva ja implantaatide eemaldamisega. Kui neid pole tehtud, siis eemaldatakse liigne rasvkude ja üleliigne nahk. Sellistel juhtudel on lähenemine väga individuaalne.

Jennifer Pamplona ehk Kim Kardashiani teisiku tagumik paranemas implantaatide panekust.
Jennifer Pamplona ehk Kim Kardashiani teisiku tagumik paranemas implantaatide panekust. Foto: JENNIFER PAMPLONA / CATERS NEWS / Caters News Agency

Iga operatsioon on ohtlik, aga kui seda teevad kogenud ja koolitatud spetsialistid, siis on ohtlikkuse aste viidud minimumini, aga täiesti ohutut operatsiooni pole olemas. 

Haavade paranemine sõltub nii kirurgi kudede käsitluse oskusest, kui ka inimese individuaalsest niiöelda geneetilisest pagasist, mis tähendab, et igal inimesel paranevad haavad erinevalt. Väga palju sõltub ka inimese enda eelnevast eluviisist, toitumisest ja hügieenilistest harjumustest. 

Millal võib istuda, sõltub sellest, kust on täpselt lõigatud ja kui palju. Mida suurem operatsioon on tehtud, seda kauem peaks istumisest hoiduma. Tavaliselt 2 nädalast piisab.»

Teisipäeval kirjutasime, kuidas  sarjas «Keeping Up With The Kardashians», mis jälgib Kardashianite elu, selgus tõsilugu, et maailma ühe kõige kuulsama tagumiku omanikule tema vara ei meeldigi.

Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: David Edwards/MPI/Capital Pictures / DE/MPI/Capital Pictures

Nimelt sõnab Kimi õde, Kourtney ühes episoodis: «Kim, kui sa istud, siis su tagumik näeb hiiglaslik välja.» Seepeale noomib tüdrukute ema (ja mänedžer!) viimast, et sellist kommentaari ei ole viisakas teha. 

Seepeale vastab aga 39-aastane Kourtney: «Talle meeldib ta suur tagumik, ma ei ütle ju midagi solvavat.»

Kim Kardashiani tagumik, mis teda nutma ajab.
Kim Kardashiani tagumik, mis teda nutma ajab. Foto: South Beach Photo/SIPA/Scanpix

Ent Kim Kardashian oma õega ei nõustu ja tunnistab, et ta suur tagumik ajab teda igapäevaselt nutma. «Ei, mulle ei meeldi see! Ma nutan seepärast iga päev,» lajatab Kim.

Ära enam nuta, Kim, Elu24 leidis sulle lahenduse! Piisab ainult Eestisse tulemisest ning  kohalikud kirurgid aitavad hädast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles