Rokkar Paul McCartney tunnistas, et tegi koos John Lennoniga mitmeid vallatusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney
Paul McCartney Foto: AP / Scanpix

Endine The Beatles laulja Paul McCartney paljastas, et ta onaneeris koos bändikaaslase John Lennoniga. Aga see lõbus tegevus lõppes, kui Lennon mainis Winston Churchilli nime.

Ei ole mingi üllatus kuulda, et bändiliikmed ja muusikud saavad tuuril olles hakkama igasuguste kummaliste asjadega. Tim Burgess tunnistas, et bändi The Charlatans liikmed nuuskasid kokaiini üksteise tagumikest ning rokkar Alice Cooper viskas enne lavale minekut nuge oma kaaslaste piltide pihta. Kõikidel paistab olevat oma eripärad, kuid tundub, et The Beatles viis selle liiga kaugele.

Alice Cooper
Alice Cooper Foto: SCANPIX

Paul McCartney rääkis intervjuus ajakirjale GQ, et ta onaneeris koos John Lennoni ja sõpradega, vahendas Metro. Muusikatähe kohaselt sai ta koos sõpradega kokku, nad istusid koos ringi laotud toolidel ja onaneerisid. Lisaks sellele julgustati karjumaks välja suvalisi nimesid, mis neile pähe tuli.

76-aastane laulja sõnas: «Me olime Johni kodus, me olime koos väikese pundi inimestega. Ja selle asemel, et end julmalt täis juua ning pidutseda, istusime me toolidel, lamp oli kustu, keegi hakkas onaneerima ning teised hakkasid ka.»

McCartney lisas, et keegi hõikas välja Prantsuse näitleja Brigitte Bardot nime ja nad onasid edasi. Paul ütles, et John vist oli see, kes hõikas välja Winston Churchilli nime, ning see lõpetas nende väikese sessiooni.

Brigitte Bardot
Brigitte Bardot Foto: Emmevi Photo/National/©National Pictures / TopFoto/Scanpix

Kui temalt küsiti, kui mitu korda nad seda tegid, sõnas laulja, et see juhtus üks või kaks korda. «See oli üks nendest asjadest, mille üle sa väga palju ei mõelnud. See oli väike asi. Jah, see on päris vallatu, kui sellele mõelda. On väga palju selliseid asju, mida sa lapsena teed, kuid hiljem vaatad järgi ja imestad, kas sa tõesti tegid seda. Kuid see oli vaid süütu tegevus. See ei teinud kellelegi haiget. Isegi mitte Brigitte Bardot'le,» ütles McCartney lõpetuseks.

Ansambel The Beatles 1965. aastal - Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon ja George Harrison.
Ansambel The Beatles 1965. aastal - Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon ja George Harrison. Foto: AP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles