David Beckham, Guy Ritchie ja teised välismaa staarid fännavad eesti meeste sauna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuntud filmirežisöör Guy Richie jagas sotsiaalmeedia vahendusel mõnusat saunakogemust, mille taga, üllatuslikult Eestlaste firma Iglucraft. 

Guy Ritchie kiidusõnadega mõnusast saunakogemusest liitus kommentaarides ka endine vutiäss David Beckham. Iglucrafti esindaja Priit Kallas käis Hommik!-u stuudios rääkimas, kuidas selline kuulus mees väikse Eesti firma üles leidis. «Tegime Inglismaale ühe kampaania, mis oli sihitus samasse piirkonda, kus tema ka elas ja hiljem ise ütles, et istus koos Davidiga kodu trepil, näppis oma telefoni ja leidis selle sealt,» sõnas Priit. 

Peale tähtsa kliendi tellimuse saamist paar korda ikka mõeldi, kas tegemist tõesti kuulsa režissööriga on. «Teisalt proovisime seda võtta, et see on tellija nagu tellija ikka,» kinnitab Priit, et kõik kliendid saavad ühtmoodi kvaliteetse sauna omanikeks.  tore.

Kuigi antud kliendi tõi meesteni tubli sotsiaalmeediakampaania, ei tohi unustada, et iga postituse taga on tegelikult tehtud kõvastu tööd mitu aastat. Lisaks kvaliteetsele tootele on tähtsal kohal ka brändikontseptsioon. «See mille inimene endale ostab, ei ole ainult toode, vaid pigem, me müüme lugu,» sõnab Priit, et saunad valmivad just sellised nagu meestele endalegi meeldiks nautimas käia. 

Stereotüüp, et väljaspool Eestit ja Põhjamaid saunas üldse ei käida, ei vasta Priidu sõnul sugugi tõele. Saunatamist hoitakse hea tava sees mitmel pool, mitmel erineval kujul. «Sakslased näiteks armastad istuda väga-väga kuumas ruumis. 10 minutit ja siis minnakse esiruumi puhkama,» kirjeldab Priit, et saun on hinnas mujalgi. 

Üllatuslikult on raskeimaks pähkliks osutunud hoopis saunaarmastajatest põhjanaaber Soome turu vallutamine, mis seni üpris kehvade tulemustega lõppenud. «Mujal on lihtsam, sest mõeldakse saunast hoopis teistsuguse tootena, mida on äge ka oma hoovis hoida,» selgitab Priit ebaedu tagamaid. 

Kel huvi endalegi üks tore saun, lugu ja majake juurde soetatda, saab lisainfot lugeda Iglucrafti kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles