Rebane külastas mööblikauplust ja asus 2700-eurosel diivanil end pesema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebane. Pilt on illustreeriv
Rebane. Pilt on illustreeriv Foto: PATRICK PLEUL / AFP/Scanpix

Soome põhjapoolseimas linnas Rovaniemis külastas rebane eile, 16. septembril Masku mööblipoodi, valides välja rohkem kui 2700 eurot maksva diivani, millel asus end puhastama ja pesema.  

Mööblipoes olnud Maija sõnul ta nägi, kuidas rebane liugustest sisse astus ja uudishimulikult ümbrust uuris, teatab iltalehti.fi.

Maija teatel olid tema ja ta pere sel hetkel poes ainsad külastajad.

«Rebane jooksis ringi, kuid siis valis välja ühe heledama diivani, mis vist mõnus tundus, hakates end seal pesema,» sõnas soomlanna.

Rebane. Pilt on illustreeriv
Rebane. Pilt on illustreeriv Foto: / Caters News Agency/Scanpix

Mööblikaupluse müüjad nägid samuti rebast ja üritasid teda toidu abil poest välja meelitada. Lõpuks see õnnestus, kuid rebane märkas, et poe laoruumi uks on samuti avatud ja läks siis sealt sisse.

Algas taas rebase meelitamine ja tagaajamine ning lõpuks pärast mitut pingutust saadi metsloom poest välja.

«Olime juba lahkumas, kui üks müüjatest ütles, et rebase poolt «kasutatud» diivan tuleb puhastada ja desinfitseerida,» lisas Maija.

Soomlanna sõnul oli rebane mööblipoes umbes kümme minutit ning uudishimulik loom võis külastada veel teisi läheduses olnud poode, kuid tal ei ole selle kohta kindlat informatsiooni.

Rovaniemi Masku mööblipoe müügijuht Tommi Karhu kinnitas rebase külaskäiku poodi ja diivanil istumist.

«See diivan puhastatakse ja desinfitseeritakse. Mul oli vaba päev, kuid müüjad saatsid mulle rebase kohta teate ja foto. Rebase poeskäik oli kõikide jaoks üllatus, eelkõige nende jaoks, kes teda oma silmaga nägid,» sõnas müügijuht.

Pilte ja videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles