Pildid ja video: selline näeb Joaquin Phoenix välja Jokkerina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquin Phoenix Jokkerina
Joaquin Phoenix Jokkerina Foto: twitter.com

Tegemisel oleva filmi «The Joker Origins» režissöör Todd Phillips jagas Twitteris fotosid, milline näeb 43-aastane Joaquin Phoenix välja Jokkerina.

Uues filmis lahatakse, kes on Jokker ja miks sai temast kurikael, teatab news.com.au.

Piltidel on allkiri «Arthur», mis viitab Phoenixi tegelase nimele Arthur Fleckile alias Jokkerile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Piltidel on näha Jokkerit ka koos punaninalise klouniga.

Joaquin Phoenix Jokkerina
Joaquin Phoenix Jokkerina Foto: Twitter.com

2019. aasta oktoobri alguses vaatajateni jõudvas filmis uuritakse, mis saab inimesest, kes on ühiskonnast ära tõugatud, olles samas hoiatus, et midagi sellist võib juhtuda ka päriselus.

Selle filmi esimesed stseenid võeti üles New Yorgis Manhattanil Harlemis, kuid filmivõtete täpset ajakava ei ole avalikustatud.

Joaquin Phoenix Jokkerina
Joaquin Phoenix Jokkerina Foto: Twitter.com

Uue linateose produtsent on Martin Scorsese ning selles teevad kaasa veel Robert De Niro ja Marc Maron. Kinnitamata andmetel kehastab De Niro jutusaate juhti ja Maron staariagenti, kes toob Arthur Flecki alas Jokkeri jutusaatesse.

Robert De Niro
Robert De Niro Foto: DADO RUVIC / REUTERS/Scanpix

«See vastab tõele, mind on lisatud uue Jokkeri filmi näitlejate hulka. See valmib režissöör Todd Phillipsi käe all, peaosi mängivad Joaquin Phoenix ja Robert De Niro. Kaks suurepärast staari,» teatas koomik Maron sotsiaalmeedias.

Marc Maron
Marc Maron Foto: RICK DIAMOND / AFP/Scanpix

Enne Joaquin Phoenixit on Jokkerit kehastanud Jack Nicholson 1989. aasta filmis «Batman», Heath Ledger 2008. aasta filmis «The Dark Knight» ja  Jared Leto 2016. aasta filmis «The Suicide Squad». Neil kõigil on olnud näos maaling, mis jätab mulje irvitusest, kuid Phoenixil oletatavalt seda ei ole.

Jack Nicholson Jokkerina
Jack Nicholson Jokkerina Foto: batman.wikia.com
Heath Ledger Jokkerina
Heath Ledger Jokkerina Foto: HO / REUTERS/Scanpix

Jokker on väljamõeldud kurikaelast karakter «Batmani» ja paljudes teistes DC Comicsi koomiksites. Ta on narrisarnane tegelane, kes kasutab oma kuritegudes erinevaid naljadel põhinevaid vahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles