Arnold Schwarzenegger ajas nina püsti ja keeldus uues «Kiskja» filmis kaasa tegemast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger ei soovinud vanasse rolli naasta
Arnold Schwarzenegger ei soovinud vanasse rolli naasta Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Legendaarne märulinäitleja Arnold Schwarzenegger keeldus kaasa tegemast uues «The Predator» filmis, kuna talle pakutud osa oli tema staatusega mehe jaoks liialt väike.

Mõned päevad tagasi USAs esilinastunud «The Predator» on saaga neljas film, millest esimene tuli välja 31 aastat tagasi, vahendas Fox News. Selles 1987. aasta filmis tegi kaasa Austria lihasmägi Arnold Schwarzenegger, kes mängis seal major Alan «Dutch» Schaeferi nimelist tegelast. 

«Dutch» ehk hollandlane vast selleks, et selgitada tema tugevat aktsenti.

«Meil oli mitu ideed teda (Schwarzeneggerit) kaasata, enamasti kolmandas vaatuses,» sõnas 56-aastane režissöör Shane Black.

Shane Black
Shane Black Foto: Wikimedia Commons

Uus film toimub tänapäeval, 31 aastat pärast Arnold Schwarzeneggeri ikoonilist rolli.

«Stuudio tahtis, ma arvan, midagi uut, midagi, mis ei toetuks täielikult Schwarzeneggerile, kuid nad olid avatud ideele, et ta teeks kaasa väiksemas rollis,» rääkis Black. «Mul ei olnud selle vastu midagi, kuid see tekitas probleemi. Sa ei saa lihtsalt härra Schwarzeneggerile helistada ja öelda, et kuule, meil on sulle pakkuda üks väike roll, kas oled huvitatud. Mul oli piinlik seda tema käest küsida,» selgitas režissöör.

Aastal 2016 mainis 71-aastane Arnold Schwarzenegger, et ta plaanib Shane Blackiga kokku saada ja filmis kaasategemist arutada.

Black meenutas: «Ta ütles, et kui teda filmis rohkem oleks, siis küll, aga mida ma välja pakun on see, et me loome selle uue projekti ja tahame tema õnnistust. Ma olin aus ja ütlesin jah. Seega ma ei olnud üllatunud, kui ta ütles ei, sest see on tema jaoks liiga väike roll.»

Olivia Munn
Olivia Munn Foto: SCANPIX

Uues «The Predator» filmis teevad kaasa Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Thomas Jane, Alfie Allen ja Sterling K. Brown.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles