Kendall Jenner tõestab selle pildiga, et teda ei huvita temast lekkinud alastifotod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner Cannes'is. 2018.
Kendall Jenner Cannes'is. 2018. Foto: LaurentVu/SIPA / LaurentVu/SIPA

22-aastane supermodell sai eelmisel nädalal erilise meedia tähelepanu osaliseks, kui internetti lekkisid tema alastifotod. Nüüd lisas Kendall Jenner sotsmeediasse foto, millega tõestab, et lekkinud alastipildid teda ei morjenda. 

Nimelt postitas Jenner Instagrami foto, millel on ta täiesti alasti. Pildil on näha, kuidas 22-aastane supermodell seisab peegli ees, olles täiesti topless ning püksata või kandes väga-väga madala lõikega pükse.

«Tehniliselt on see lihtsalt mu torso...»

Kõnealust pilti näed SIIT!

Kendall Jenner Cannes'i filmifestivalil.
Kendall Jenner Cannes'i filmifestivalil. Foto: EPA/ Scanpix

Noorukese supermodelli pildid lekkisid, sest Jenner poseeris hiljuti fotograaf Russel Jamesile mehe peagi ilmuva fotoraamatu tarbeks. Paraku fotod varastati ja avaldati fotograafi nõusolekuta.

Lekkinud piltidelt on näha, kuidas alasti Kendall Jenner hobusega ratsutab, aga seda, kuidas ta paljalt mööda rannariba sörgib või basseinis ujub. Kõige šokeerivamad on aga ehk need pildid, millel ta puule nõjatudes ka oma kõige intiimsema piirkonna paljastab. 

Loe ja vaata pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles