Ajastufestival Retrobest avalikustas järgmise suve peoteema ja kuupäevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrobest 2018, teine päev
Retrobest 2018, teine päev Foto: Konstantin Sednev

Pühajärve ääres toimuvast Retrobestist on möödunud vaid loetud kuud, kuid juba valmistatakse ette järgmist festivali, mis toimub 28. ja 29. juunil.

Järgmise Retrobesti teema viib kõiki filmimuusikamaailma. Avatud on spetsiaalsed teematoad, näha saab temaatilisi rekvisiite ja avatud on välikino kultusfilmide vaatamiseks. Kõik hõbehääled saavad ennast proovile panna spetsiaalsel karaokelaval. Lisaks toimub retrolaat, mis pakub kaasa ostmiseks kõike, mida kodus kunagi vaja võib minna. 

Neljas Retrobest toob Pühajärve äärde võimsa artistide plejaadi, kelle seas on armastatud hitimeistrid nii välismaalt kui ka kodumaalt. Esinejate seas on ka neid, kes Retrobestil varem esinenud ja keda ajasturändurid ise on tagasi Pühajärvele soovinud. Artistidelt hakkab saladuskate kerkima järgmiste nädalate jooksul Retrobesti Facebooki lehel www.facebook.com/retrobest.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles