Eliitlasteaed ja teenijad: vaata, millises luksuses elavad megastaar Alla Pugatšova 5-aastased kaksikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liza, Alla Pugatšova ja Maxim Galkini tütar. Moskva moenädal 2018.
Liza, Alla Pugatšova ja Maxim Galkini tütar. Moskva moenädal 2018. Foto: EKATERINA CHESNOKOVA / Sputnik

Vene estraaditähe Alla Pugatšova (69) lapsed Garri ja Jelizaveta tähistasid 18. septembril 5. sünnipäeva. Vaatamata sellele, et nad on veel väga noored, käivad nad juba parimates koolides, õpivad võõrkeeli ning neil on oma teenijad. Kui palju raha kulutavad aga kuulsad vanemad, et tagada lastele nõnda luksuslik elu?

2014. aasta aprillis sai estraaditäht Alla Pugatšova surrogaatema abil sündinud kaksikute Garri ja Jelizaveta emaks. Loomulikult on lapsukeste isa Pugatšovast 27 aastat noorem humorist ja saatejuht Maksim Galkin (42), kellega ta pärast pikka kuramaaži abiellus ning Moskva-lähedasse Grjazi külla püstitatud, kümneid miljoneid eurosid maksvasse naeruväärselt toretsevasse lossi kolis.

Estraaditäht Alla Pugatšova ja Maxim Galkin. 01/18/2017 
Estraaditäht Alla Pugatšova ja Maxim Galkin. 01/18/2017 Foto: EKATERINA CHESNOKOVA / Sputnik

Kaksikutest said sündides kohe staarid. See ei ole ka üllatus, kui mõelda kasvõi korraks sellele, kes on nende vanemad. Loomulikult jagavad nad lastest suurima hea meelega rohkelt pilte, ent jäävad üsna salapäraseks selle osas, kui palju kulutatakse kaksikute haridusele ja meelelahutusele, vahendab StarHit.

ELIITLASTEAED:  LIGI 200 000 RUBLA

2015. aastal panid Alla Pugatšova ja Maxim Galkin oma lapsed ühte Moskva kõige paremasse lasteaeda, mis kannab nime Saabastega Kass. See asub samuti Grjazis, üpris lähedal nende uhkele lossile.

Lasteaias õpetatakse kaksikutele inglise ja prantsuse keelt, lisaks on seal ka balletitunnid, koorilaul ja õpetatakse ka koreograafia. Õppemaks aastas on umbes 195 000 rubla ühe lapse kohta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Счастливые ??

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

«Tavaliselt toob Liza ja Garri lasteaeda nende lapsehoidja, kel on oma sohver,» sõnab lasteaiatöötaja väljaandele StarHit. «Kui me korraldame üritusi, tulevad Alla ja Maxim isiklikult kohale, aga tavaliselt saadab neid trobikond turvamehi. Nad vaatavad koos teiste vanematega laste etteasteid, suhtlevad kõigiga,» lisas ta.

Tundub, et suured summad, mis laste hariduse eest välja käiakse, täidavad oma eesmärki. Galkini videotest on näha, kuidas mõlemad lapsed räägivad juba nii noores eas suurepäraselt ka inglise ja prantsuse keelt.

Fännid ei kahtlegi selles, et kaksikuid ootab ees suur tulevik ning et nad jätkavad ka tulevikus haridusteed vaid kõige paremates koolides.

TEENIJASKOND 

Kuigi nii Pugatšova kui Galkin on meedias korduvalt rääkinud sellest, kuidas nad jumaldavad oma lastega koos olemist, pole see neil alati võimalik. Staarpaaril on väga tihe graafik – tuurid, kontserdid, erinevad üritused nõuavad oma osa. Seetõttu ongi Garri ja Jelizaveta tihti lapsehoidjate hoole all.

Mõlemal lapsel on oma isiklik lapsehoidja. Töötajad elavadki staarpaari uhkes lossis, olles igal ajal laste jaoks olemas. Nende töötasu on umbes 100 000 rubla kuus.

Üks endine lapsehoidja meenutab kogemust nõnda: «Iga kord, kui Liza jäi magama, leidsin end mõttelt: «Hoidku jumal, et lapsega midagi ei juhtuks.» Nagu iga teise lapsega, aga see mõjus kui topeltkohustus. Kuigi Jelizavetaga mul vedas. Mõned lapsed ärkavad juba kell kuus hommikul, aga Liza ärkas tavaliselt üheksa paiku. Sain temaga väga lähedaseks, igatsen teda siiani.»

Lisaks külastab kaksikuid regulaarselt ka keeleõpetaja Prantsusmaalt. Ta annab kaksikutele prantsuse keele lisatunde ja tema töötasu on umbes 100 000 rubla kuus.

Kui Liza ja Garri vahel samuti üritustel osalevad, eskordivad neid turvamehed. StarHit väljaanne vahendab, et meeskonnas on vähemalt viis turvameest, kes kõik saavad väga head palka. 

Viieaastaseid kaksikuid sõidutab lasteaeda kindel autojuht, kes vastutab selle eest, et nad turvaliselt kohale jõuaksid.

ERIDIEET

Pugatšova ja Galkin on intervjuudes kinnitanud, et jälgivad hoolega seda, mida nende lapsed söövad. Nad püüavad hoiduda magusast ning suhkru tarbimisest.  

Laste menüüsse kuulub rohkelt puu- ja juurvilju, peamiselt toitutakse väga tervislikult. Mõnel päeval teevad vanemad erandeid ning lubavad lastel süüa ka rämpstoitu. 

Ent seda ei juhtu tihti, sest staarpaar on korduvalt tunnistanud, et kaksikute tervis on neile väga oluline, seega nende toitumist jälgivad nad väga rangelt ning hoolitsevad selle eest, et menüü koosneks peamiselt vaid tervislikest toitudest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles