Kanal 11s alustab täna südamlik Hispaania telesari haiglasse aheldatud noortest

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 11s alustab 27. septembril kell 20:30 rohkelt teleauhindu võitnud Kataloonia draamasari «Punapaelaselts» (Pulseras Rojas).

Sari võtab vaatluse alla Kataloonia lastehaigla varateismelised patsiendid, kes moodustavad ainulaadse sõpruskonna. Kuigi nad võitlevad raskete haiguste ja tavaliste noorusaja probleemidega, hoiavad nad alles lootust ja lastele omast helget ellusuhtumist.

«Punapaelaselts» avab raskete tervisemurede perspektiive ja pakub omapoolset lohutust peredele, kellel on sarnaste probleemidega olnud tarvis elus tegemist teha. Delikaatsel moel lahatakse emotsioone, mida on raske mõista, kui ise analoogilises olukorras olnud pole.

Sarjast on teinud oma versioonid ka näiteks ameeriklased, sakslased ja itaallased.

Kanal 11 vaatajal on võimalus näha sarja originaalversiooni alates 27. septembrist igal neljapäeval algusega kell 20:30. Korraga läheb eetrisse kaks järjestikust osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles