Naera puruks: šopahoolik sai kreepsu, kui oma uut kleiti selga proovis - vaata pilti ja saad aru, miks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paige Gardner tellis internetipoest kleidi, mis paljastas palju rohkem, kui tüdruk oleks soovinud.
Paige Gardner tellis internetipoest kleidi, mis paljastas palju rohkem, kui tüdruk oleks soovinud. Foto: CATERS NEWS / Caters News Agency

23-aastane šopahoolik Paige Gardner soetas omale internetipoest kelmika kleidi, ent seda selga proovides tabas teda ebameeldiv üllatus, vahendab The Sun.

Kui pakk saabus, oli näitsik igati õnnelik, sest esmapilgul nägi see suurepärane välja. Paige ei suutnud oodata, kuniks saab oma uut riideeset sõpradele näidata. 

Ta tõmbas ligi 28 eurot maksnud kleidi selga, ent kui see kord ilusti seljas oli, ootas teda üllatus: Paige'i rinnad vupsasid välja august, kust tegelikult oleks pidanud paistma tema kõht.

Paige Gardner tellis internetipoest kleidi, mis paljastas palju rohkem, kui ta oleks soovinud.
Paige Gardner tellis internetipoest kleidi, mis paljastas palju rohkem, kui ta oleks soovinud. Foto: CATERS NEWS / Caters News Agency

«Ma tellisin selle kleidi, sest see nägi armas välja,» sõnas Paige. «Ma plaanisin sõbrannadega välja minna ja seda kanda.» Tundub, et see plaan läks tal nüüd küll vett vedama.

«Kuigi see oli väga piinlik apsakas, arvan ka, et see oli hirmnaljakas,» lisas Paige, kes kinnitas, et kavatseb ka tulevikus samast internetipoest asju tellida. 

Selline nägi kleit välja internetipoe modelli seljas.
Selline nägi kleit välja internetipoe modelli seljas. Foto: COPYRIGHT UNKNOWN USE AT OWN RIS / Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles