KUUM PEOGALERII: Vallatud pilgud ja uued tutvused ehk Teatris toimus meeletu SINGLES PARTY!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elektrit oli möödunud laupäeval pealinnas tunda küll ja veel. MIKS? Sest 15.09 toimus klubis Teater koostöös Hõbe Vodkagajärjekordne suur SINGLES PARTY (VALLALISTE PIDU) «My Boyfriend is out of Tallinn»!

Meeletult rahvast, kes otsimas sügiseselt värsket uut algust - klubisse Teater kogunesid sel ööl kõik, kel hinges soov uuteks tutvusteks, milleks andsid punase-kollase-ROHELISE tule vastavad käepaelad!

Boyfriend sõitis sügise hakul taas pealinnast välja ja see tähendas tüdrukuteõhtut, mil sõbrannadega end taas üles sättida ja linna peale tantsima minna. Parimaks sihtpunktis oli selle jaoks loomulikult klubi Teater, kus läbi kogu öö parima muusika saatel jalga sai keerutada. Et kohapeal olemine liiga kuumaks ei kisuks, hoolitsesid Hõbe Vodka kaunitarid! Nii saadetigi öö hommikusse lõbusate jutuajamiste, kelmikate tantsuliigutuste ja uute tutvuste saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles