Lennujaamast Uberi tellinud reisija sattus purupurjus juhi autosse

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Mike Segar / Reuters/Scanpix

Indias Kempegowda lennujaamast Uberi tellinud mees mõistis autosse istudes, et juht on ülitugevas joobes. 

Kaks nädalat tagasi tellis Surya Oruganti lennujaama jõudes sõidujagamisteenuse rakenduse Uberi kaudu endale takso, kuid märgates, et juht on purupurjus, oli ta sunnitud 30 kilomeetrise teekonna ise koju sõitma, kirjutas news.com.au.

Oruganti hakkas oma elu pärast kartma ning otsustas ise rooli asuda, mille peale purjus juht kõrvalistmel kohe magama jäi. Mees jagas oma lugu ning fotosid magavast juhist ka Twitteris. 

«See on kahetsusväärne ja murettekitav vahejuhtum,» sõnas Uberi esindaja. Ta lisas, et Uber teeb kõik neist oleneva, et kindlustada see, et rooli taga olev juht on see, keda näitab ka rakendus. Neil harvadel juhtudel, kui see nii pole, soovitas esindaja reisijatel koheselt oma sõit katkestada ning juhtumist läbi rakenduse teada anda.

«Kui juhtumist teada saime, eemaldasime autojuhi profiili oma rakendusest ning uurime olukorda,» lisas ta.

Hiljem selgitas Oruganti Twitteris, et öösel lennujaamast tulles on purjus taksojuhid Indias levinud probleem ning lisas, et ei tohiks olla nii raske juhte enne rooli lubamist kontrollida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles