Piltuudis: äsja abiellunud Kaja Kallas külvati lilledega üle - isegi vaasidest jäi puudu! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 08.05.2018
Kaja Kallas. 
FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA
Tallinn 08.05.2018 Kaja Kallas. FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA Foto: Sander Ilvest / Postimees

Reformierakonna esimees Kaja Kallas, kes abiellus möödunud nädalal oma investeerimispankurist kallima Arvo Hallikuga, postitas sotsmeediasse pildi, millega tänab kõiki õnnesoovide eest ning tõdeb, et lilli on ta saanud nii palju, et need ei mahu enam koju äragi!

«Olen terve nädal võtnud vastu õnnitlusi ja lillekimpe. Tegin nalja, et ilmselt märgati, et mul polnud pruudikimpu ja seetõttu oli üks kimp uhkem kui teine. Meil pole kodus nii palju vaasegi, mistõttu osa jäid kontorit ja fraktsiooni kaunistama. Igal juhul oleme kõikide õnnitluste ja heade soovide eest tänulikud! Aitäh,» kirjutab Kallas pildiallkirjaks.

Reformierakonna endise esimehe Siim Kallase tütar ilmus esmakordselt 41-aastase Hallikuga avalikkuse ette möödunud aastal presidendi vastuvõtul. Väidetavalt ristusid noorte teed ühiste tuttavate kaudu.

Paarike kihlus möödunud oktoobris, ent uudist hoiti pikka aega vaka all. Hiljuti abiellunud Kallas on meediale varem ka kinnitanud, et perenimes muutust ei tule. «Perekonnanime, võin öelda, ma jätan selle, mis on,» kommenteeris Kaja Kallas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles