Kohutav tragöödia: väikelaps uppus Tenerifel neljatärnihotelli basseini

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Topography / © John Baker / Scanpix

Eile leiti Tenerifel Paradise Park hotelli basseinist nelja-aastane poiss uppununa.

Õnnetus leidis aset eile kella poole nelja ajal Los Cristianose kuurordis, kui väikelaps leiti basseinist elutuna, kirjutas Metro.co.uk.

Päästjad üritasid poissi elustada, kuid kahjuks ei andnud see enam tulemusi ning laps tunnistati uppunuks. Juhtumit asus uurima riiklik politsei, mida koordineerib kohalik uurimiskohtunik. 

Tenerife päästekeskus kinnitas, et nelja-aastane poiss hukkus ühes Los Cristianose hotellidest.

«Häire võeti vastu kell 15.40, kus meile teatati, et hotelli ujumisbasseinis on veest välja tõmmatud uppumisohus laps, kel on tõenäoliselt süda seiskunud,» seisis päästekeskuse teates.

Kohalik politsei tegi koostööd päästjatega ning valmistas ala ette õhukiirabi maandumiseks hotelli lähedal.

Allikate sõnul oli poiss briti päritolu ning praegu ei ole veel selge, mis tragöödia põhjustas.

Briti välisministeeriumi esindaja sõnul toetavad nende konsulaarosakonna töötajad Tenerifel hukkunud lapse vanemaid ning on ühenduses Hispaania ametivõimudega.

Tegemist on juba kolmanda viimastel nädalatel aset leidnud hotellibasseinis aset leidnud uppumissurmaga. Selle nädala esmaspäeval uppus Gran Canaria Puerto Rico nimelises kuurordis 70-aastane turist Silvia Phillips. Möödunud nädalal hukkus Ibizal 28-aastane inglane, kes suri haiglas kaks päeva pärast seda, kui ta ujumisbasseinis uppuma hakkas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles