Väide: Sussexi hertsoginnal Meghanil on oma vasakpoolsete vaadete tõttu mehe sõpradega raskusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan
Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Yui Mok / PA Wire/PA Images/Scanpix

Printsess Diana kunagise sõbra, Lady Colin Campbelli väitel on Sussexi hertsoginna Meghanil oma mehe, prints Harry elitaarsete sõpradega probleemne suhelda, kuna nende jaoks on ta vaated liiga liberaalsed ja vasakpoolsed.

37-aastane Mehgan Markle on varem mitmel korral kritiseerinud avalikult USA presidenti Donald Trumpi, nimetades teda inimvaenulikuks, kuid ka USA 2016. aasta presidendivalimistel Trumpile konkurentsi pakkunud USA endist välisministrit Hillary Clintonit, teatab msn.com.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment / Scanpix

Sussexi hertsoginna on varem olnud ka Brexiti ehk Ühendkuningriigi Euroopa Liidust väljaastumise karm kriitik.

«Tema ultraliberaalsed ja trendikalt vasakpoolsed vaated ei meeldi osadele prints Harry sõpradele. Harry tutvustas oma kihlatut ja nüüdset naist kõigile oma suures sõpruskonnas, kuid mitme sõbra arvates on Meghan liiga kriitiline selle suhtes, kuidas nad elavad ning millised on nende sajanditevanused kombed ja traditsioonid. Neid pahandab, et Meghan kritiseerib nende traditsioonilist jahilkäimist. Lisaks kirtsutavad Harry sõbrad nina selle peale, et Meghan oli varem näitlejanna,» teatas Lady Colin Campbell.

Sussexi hertsoginna Meghan
Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Anwar Hussein/SIPA / Anwar Hussein/SIPA/Scanpix

Ta lisas, et Meghanil on nii kuninglikku perre kui briti kõrgklassi sisseelamine raske, sest ta on välismaalane, ameeriklanna ja ta ei pärine kõrgklassist, olles omamoodi Tuhkatriinu. On neid, kes peavad teda endast madalamaks, vähem harituks tõusikuks.

Lady Colin Campelli sõnul tõmbavad Meghani «aktsiaid alla» ka ta sugulased, eelkõige isa Thomas Markle ja poolõde Samantha Markle, kelle sõnavõtud on olnud skandaalsed.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: RTSTU / Thorpe/MEGA/Scanpix

«Samas on Meghan varustatud relvaga, milleks on hea esinemis- ja näitlemisokus. Ta saab hakkama igas avalikus olukorras. On Briti avaliku elu tegelasi ja ka kuningliku pere liikmeid, kel avalikkuses olemine kulgeb ikka üle kivide ja kändude. Ka prints Harry emal, printsess Dianal oli sellega alguses probleeme,» nentis printsess Diana endine sõber.

Printsess Diana
Printsess Diana Foto: PATRICK RIVIERE/AFP/Scanpix

Allika teatel on Meghanil raske usaldada Briti kuninglikku perre ja nende lähikonda kuuluvaid inimesi, sest teda ei ole lõpuni omaks võetud.

Lady Colin Campbelli sõnul üritab Meghan hoida oma sõpradega kontakti, et rasketel hetkedel nendelt toetust saada, kuid kuna ta peab täitma mitmeid kuningliku pere esindusülesandeid, siis on suhtlemine nendega harvemaks jäänud.

Sussexi hertsoginna käis augustis salaja Kanadas Torontos, kus elab mitu ta head sõpra, kaasa arvatud meigikunstnik Daniel Martin ja stilist Jessica Mulroney.

Martini sõnul saab Meghan vaid nende seltsis olla tema ise, ta ei pea oma arvamusi ega mõtteid endale hoidma, sest teda aktsepteeritakse sellisena, nagu ta on.

Ta lisas, et kuninganna Elizabeth II ja teiste kuningliku pere liikmete juuresolekul peab Meghan kaaluma, mida ütleb ja teeb.

Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan
Elizabeth II ja Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles