Kas olete valmis? «Kuldvillak» alustab uut hooaega põnevate erisaadetega (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkel on teada, et «Kuldvillak» lõpetab tegevuse vaid kevadhooajaks. Mis tulevik toob, see on praegu veel lahtine.
Hetkel on teada, et «Kuldvillak» lõpetab tegevuse vaid kevadhooajaks. Mis tulevik toob, see on praegu veel lahtine. Foto: Kanal 2

Täna kell 19:55 avab Kanal 2s uue mälumänguhooaja Eesti vaadatuim televiktoriin «Kuldvillak». Hooaja avaosa on pühendatud Tallinna Tehnikaülikooli 100. juubeliaastale ning oma teadmised paneb proovile ka rektor Jaak Aaviksoo.

Maailma kuulsaim mälumäng «Kuldvillak» alustab Teet Margna juhtimisel täna oma uut hooaega. Kes tänastest mängijatest viib koju «Kuldvillaku» hooaja avasaate võidu? Peale rektor Jaak Aaviksoo võistlevad ka TTÜ mehhatroonika tudeng Mihkel Talmar ja professor Maarja Kruusmaa. Kõik tänaõhtused «Kuldvillaku» teemad on seotud Tallinna Tehnikaülikooliga.

Ka järgmised «Kuldvillaku» saated on üllatavate külalistega erisaated. Järgmise nädala saade on pühendatud rahvusvahelisele muusikapäevale ning stuudios nuputavad muusikapedagoogid Aarne Saluveer ja Peep Lassmann ning laulja Laura Põldvere. Reede, 5. oktoobri saade on pühendatud aga Kanal 2 juubelisügisele – seal võtavad mõõtu reporter Eda-Liis Kann, saatejuht Robert Rool ja näitleja Lauri Pedaja.

Kes aga tänastest mängijatest võidu koju viib, selgub peagi, sest «Kuldvillaku» hooaja avamäng on Kanal 2 ekraanil juba kell 19:55, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles