14-aastane Lily Allen astus vahekorda oma isa kuulsa sõbraga. Isa heitis hiljem selle üle julma nalja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lily Allen.
Lily Allen. Foto: Matt Crossick / Empics Entertainment/Scanpix

Lily Allen avaldas avameelse autobiograafia, kus oma elu tumedatest aegadest rääkides ei hoia aususe arvelt tagasi. Raamatus jagab ta sünget seika ajast, kui popstaar oli vaid 14.

Lily Allen jagas oma raamatus, et kohtus oma isa sõbra, praegu nimetamata noormehega pärast heategevuslikku jalgpallimatši. See noormees jättis oma varustuse Lily näitlejast isa Keithi autosse, mida 14-aastane neiu noormehe hotelli ära viima läks.

Tol ajal 19-aastane noormees kutsus neiu hotelli baari, kus ta talle mõned joogid välja tegi ning pärast seda suunduti hotellituppa. Pärast vahekorda tundis Lily end enda sõnutsi väga kummaliselt ning isale esialgu juhtunust rääkida ei julgenud. Hiljem, kui see välja tuli hakkas mees selle üle koos sõpradega naljatlema. 14-aastase Lily jaoks oli see väga raske.

Kuigi juhtunu ei olnud neiu esimene seksuaalne kogemus, on see jätnud tema ellu sügava jälje. Eriti seetõttu kuidas suhtus olukorda tema isa. Väidetavalt naljatles mees selle üle oma sõprusringis, kus üheskoos keerukaid plaane välja mõeldi, kuidas kuulsale noormehele väljapressimiseks ultimaatumeid esitada. 

Keith Allen.
Keith Allen. Foto: Rights Managed / BBC / TIGER ASPECT / Ronald Gran

Lily isa on tuntud briti näitleja, koomik ja muusik Keith Allen, ema on produtsent Alison Owen. Keithi ja Alisoni abielust on Lilyl sündinud ka väike vend Alfie, kelle tuntumaid rolle on «Troonidemängus» Theon Greyjoy kehastamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles