Endine koolikiusaja Daniel Levi Viinalass meenutab: ta lendas maha, kruusatee peale; püksid läksid katki, põlv oli lõhki (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi Viinalass
Daniel Levi Viinalass Foto: Allan Leppikson / Kanal 2

Laulja Daniel Viinalass käis hiljuti «Ringvaate» saates ja avaldas seal, et oli põhikooli ajal kiusaja. Ta põhjendas kiusaja minevikku sooviga kuhugi kuuluda ja jagas saates ka ühte meeldejäävat seika kiusamise päevilt.

Viinalass tuletas otsestuudios meelde ka ühte lugu, millega oma kiusaja-minevikku kirjeldada, olgugi et ta arvas alguses, et see on jagamiseks liiga jube.

«Ma jalutasin koolikaaslasega koolist koju ja teine klassivend kõndis umbes 20 meetrit meist eespool ja siis täiesti tühja koha pealt – meie vahel ei olnud tülisid ega midagi – see oli lihtsalt selline hetk, kus ma tahtsin ennast ägedaks teha või tõestada ning läksin ja hüppasin talle jalaga vastu koolikotti nii, et ta lendas maha, kruusatee peale. Püksid läksid katki, põlv oli lõhki,» kirjeldas Daniel.

Daniel Levi Viinalass oli koolikiusaja
Daniel Levi Viinalass oli koolikiusaja Foto: Madis Sinivee

«Kui klassis olid poisid, kes kiusasid teisi, siis ma tundsin, et ma tahan ka kuuluda nende sekka. See ajendaski mind teiste arvelt ennast ägedaks tegema,» sõnas Daniel Menu vahendusel.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles