Endine jalgpallur Frank Lampard sai kolmandat korda isaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derby peatreener Frank Lampard.
Derby peatreener Frank Lampard. Foto: CRAIG BROUGH / REUTERS

Endine tippjalgpallur Frank Lampard ja tema telesaatejuhist abikaasa Christine sai kaks päeva tagasi esimese ühise lapse, pisitütre Charlotte'i vanemateks.

39-aastane Christine jagas sotsiaalmeedias pilti endas koos abikaasaga haiglas, kus ta kaisutab oma pisitütart.

Naine kirjutas pildi juurde: «Las me tutvustame teile enda väikest tüdrukut. Patricia Charlotte Lampard! Me armastame teda nii väga.»

Paar nimetas lapse Franki ema Pati järgi, kes suri 2008. aastal, olles vaid 58-aastane.

Frank ja Christine andsid maikuus teada, et nad ootavad koos ühist last. Frank postitas pildi endast, Christine'st, eelmisest suhtest saadud kahest tütrest ja koerast Instagrami.

Ta kirjutas pildi juurde: «Meil on põnevad uudised, mida me tahame teiega jagada. Lampardite pere kasvab!"

Frankil on eelmisest suhtest Elen Rivasiga kaks tütart. 12-aastane Luna ja 11-aastane Isla. Jalgpallur ja hispaanlasest modell olid koos kaheksa aastat ning olid ka kihlatud, enne kui nad 2009. aasta veebruaris lahku läksid.

Frankist ja Christine'ist sai paar 2009. aasta oktoobris. Nad kihlusid juunis 2011 ja abiellusid neli aastat hiljem, detsembris 2015.

Frank Lampard
Frank Lampard Foto: Reuters

Frank Lampard on oma lastele suureks eeskujuks. Ta oli oma ala tipp, kui temast sai Londoni Chelsea's mängides klubi kõigi aegade suurim väravakütt. Erinevatel andmetel on tema IQ 130 ja ta on mitme ülipopulaarse lasteraamatu autor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles