Mis juhtus? Laulja Birgit Sarrap läheb operatsioonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Sarrap
Birgit Sarrap Foto: Instagram

Kahe lapse ema Birgit Sarrap andis teada, et on viimane aeg minna operatsioonile. Laulja otsustas teha endale sünnipäevakingi ja minna silmaoperatsioonile.

Birgit Sarrap, endine nimega Õigemeel, rääkis saates «Hommik Anuga», et pärast aastaid kannatamist ja ootamist on ta otsustanud viimaks minna silmaoperatsioonile, et enda nägemist korrigeerida. Naine teeb sellega endale kingi 30. sünnipäevaks.

Lauljanna avaldas saates, et ta kannab igapäevaselt prille, sest muidu on kõik tema ümber udune. «Miinus 11 päris pole, aga hommikul pean prillide järele haarama, sest muidu ma selgelt maailma ei näe.»

Birgit Sarrap läheb operatsioonile.
Birgit Sarrap läheb operatsioonile. Foto: Maris Savik

Birgit tähistab juubelit Vaba Laval. Ta tutvustab seal ka oma uut plaati ja lubas klaasid kokku lüüa kõikide sõpradega.

Pärast sünnipäeva, mis võib kesta hommikuni, sest järgmisel päeval tal plaane pole, tuleb pikem puhkus, kuna pärast seda läheb Birgit silmaoperatsioonile. Teda ootab ees küllaltki tavaline, prillidest vabaneda aitav operatsioon. «Tundus, et oli viimane aeg seda teha,» sõnas naine lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles