Kõigepealt Clarkson ja nüüd Hammond! «The Grand Tour» saatejuht murdis direktori abi roide (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Hammond
Richard Hammond Foto: Eric Gaillard / Reuters/Scanpix

Kõigil on selgelt meeles, kuidas siis veel saate «Top Gear» saatejuht Jeremy Clarkson produtsendile vastu lõugu lõi, mille tulemusena Clarkson ja kaks kaassaatejuhti BBC-st minema kupatati. Nüüd on sarnase tembuga hakkama saanud ka Richard Hammond, kes mängukakluse ajal «The Grand Tour» direktori abi roide murdis.

Intsident tehti avalikuks kolm aastat pärast seda kui Jeremy Clarksoni «vägitükk» viis tema, Hammondi ja James May ärasaatmiseni BBC-st. Hammon vigastas meeskonnaliiget mõned kuud pärast BBC-st lahkumist 2016 aastal. Siis juba töötati Amazoni jaoks, kus filmiti saate «The Grand Tour» esimest hooaega, vahendas Metro.

Amazoni saate meeskond oli just parasjagu Namiibias filmimisega ühele poole saanud ja terve meeskond tähistas suure peoga raske filmiperioodi lõppu. Chump Productions, kes projekti filmis, kinnitas, et Hammondiga seotud intsident tõepoolest aset leidis.

«Pärast raske filmimise lõppu leidis aset küllaltki pöörane pidu,» sõnas produktsioonifirma oma avalduses. «Meeskonnakaaslaste seas leidis aset mängukaklus, millest võttis osa ka Richard, ning üks tiimikaaslastest murdis roide. Kaklus oli kõikide jaoks mänguline ja keegi ei võtnud seda tõsiselt. Chump ei maksnud kellegi haiglaravi eest, kuna intsident leidis aset pärast filmimise lõppu.»

Direktori abi jätkas projekti juures töötamist ja produktsioonifirma sõnul ei olnud liikmete vahel 2016. aastal toimunud intsidendi pärast pahameelt ega viha. 

Amazon Prime Video saate The Grand Tour juhid Richard Hammond, James May ja Jeremy Clarkson.
Amazon Prime Video saate The Grand Tour juhid Richard Hammond, James May ja Jeremy Clarkson. Foto: STEFAN HEUNIS / AFP

2015. aastal sõnas BBC juht Tony Hall avalduses, et pärast hoolikat läbimõtlemist ja kaalumist otsustas telekanal lõpetada koostöö «Top Gear» saatejuhi Jeremy Clarksoniga, kuna viimane lõi vihahoos produtsent Osoin Tymoni. 

Pärast Clarksoni lepingu mitte pikendamist ja telekanali juurest lahkumist otsustasid tema kaassaatejuhid Hammond ja May talle järgneda. Koos tehti leping Amazoniga, kes andis neile metsikus koguses raha ja võimalus teha uus autosaade. Saate nimeks ja «The Grand Tour», mille kolmas hooaeg algab sel sügisel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles