Briti miljonäri 15-aastane tütar suri lennujaamast ostetud võileiva tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv: võileib.
Pilt on illustreeriv: võileib. Foto: HENRY ROMERO / REUTERS

Briti miljonär Nadim Ednan-Laperouse'i 15-aastane tütar Natasha suri allergilise reaktsiooni tagajärjel, mille põhjustas lennujaamast ostetud võileib. 

Natasha Ednan-Laperouse ostis Heathrow lennujaamast artišokki, oliiviõli ja tapenaadi võileiva, enne kui ta London-Nizza suunal reisivale lennukile läks, vahendab Daily Mail.

15-aastane koolitüdruk kontrollis küll hoolikalt, milliseid allergeene võileib sisaldas, ent selle konkreetse võileiva puhul olid seesamiseemned juba saia sisse küpsetatud, mitte laotatud kooriku peale.

Tüdruk märkas alles hiljem, et midagi on valesti, kui tema keha hakkasid katma punased laigud. Natasha isa manustas talle koheselt EpiPensi (automaatne süstal allergikutele), mida tüdruk hädajuhtumiteks kaasas kandis.

Ent vaatamata süstist tekkisid tal hingamisraskused. Tüdrukule tehti ka teine EpiPensi süst, enne kui ta Nizza haiglasse viidi, kus ta südameseiskumise tagajärjel surnuks kuulutati.

Tüdruku isa, miljonär Nadim Ednan-Laperouse sõnas väljaandele Observer: «Nüüd, kus me oleme kolmeliikmeline perekond - mina, minu poeg ja naine - üritame me hakkama saada teadmisega, et meie armastatud tütar on lahkunud.»

«See on igapäevane võitlus ja valu on kirjeldamatu. Kõik, mis me teeme või ütleme, tuletab meile meelde, et teda pole enam meie seas; tema tühi magamistuba, koolivorm rippumas kapis, reisikott pakitud puhkuseks Nizzas. Me pole suutnud seda veel lahti pakkida,» rääkis mees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles