Galerii: vaata, millised kaunid ja kuulsad kogunesid uue sarja esitlusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 esitles täna oma uut õpetlikku ja eluterve huumoriga vürtsitatud sarja «Teine võimalus». Vaata galeriist, kes olid esitlusel kohal. 

Sarjas osalevate näitlejate nimekiri on paljulubav. Kaasa löövad Egon Nuter, Ain Mäeots, Indrek Ojari, Elina Reinold, Riina Maidre, Markus Dvinjaninov, Liina Tennosaar, Indrek Taalmaa, Tõnu Kilgas ja paljud teised. Oma näitlejadebüüdi teeb lauljatar Grete Paia.

Ka sarja tootjad on oma ala tipptegijad, nagu draamaseriaali «Õnne 13» stsenarist Andra Teede, internetis miljoneid vaatamisi saanud lühifilmi «Tulnukas» režissöör Rasmus Merivoo ja produtsendid Maarek Toompere ning Tarmo Kiviväli («ENSV», «Suur komöödiaõhtu», «Eesti mäng», «Rahvabänd» jpm).

Sarja keskmes üks Tuleviku küla, mis on tööpuuduse ja väheneva elanikkonna tõttu muutunud täielikuks perifeeriaks ning mida ähvardab häving. Ainus, mis võib selle elanikud päästa väljasuremisest, on osalemine rajus tõsielusarjas. Telesära taga on aga hoopis midagi muud, kui ekraanilt paistab...

Uus telesari alustab Kanal 2 ekraanil juba homme kell 21.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles