Video: ekskallim süüdistab Trumpi endist kampaanianõunikku strippari jooki aborditablettide panemises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jason Miller
Jason Miller Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA presidendikampaania ajal 2016 Donald Trumpi nõunikuks olnud Jason Miller pani väidetavalt oma kunagise salakallima joogi sisse aborditablette.

USA meedia teatas viitega kohtudokumentidele, et Miller kohtus 2012. aastal Floridas Orlandos stripklubi strippariga, kellega tal tekkis salasuhe. Kui naine jäi rasedaks, pani mees nais tervisejooki aborditablette.

Tabletid. Pilt on illustreeriv
Tabletid. Pilt on illustreeriv Foto: Maximilian Fe / PantherMedia / Maximilian Fe/Scanpix

Kohtudokumentide kohaselt naise rasedus katkes, kuid ta oleks peaaegu ka elu kaotanud.

Naine olevat tahtnud Milleri vastu kohtusse minna, kuid väidetavalt sõlmis Miller naisega vaikimislepingu ja maksis talle vaikimise eest suure summa. Ei ole teada, kas naine allkirjastas sellise dokumendi.

CNNis poliitkommentaatorina töötanud Miller eitab väidetava aborditablettide juhtumit. Ta teatas, et paneb ameti maha, et oma nimi valesüüdistusest puhastada.

Väide aborditablettide kohta tuli ilmsiks kohtus, kus Miller ja tema endine kallim Arlene Delgado võitlevad poja hooldusõiguse pärast.

Jason Miller
Jason Miller Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Abielus olnud Milleril tekkis Delgadoga suhe 2016. aastal USA presidendikampaania ajal, kui nad mõlemad töötasid Donald Trumpi kampaaniameeskonnas. Sellest suhtest sündis poeg William, kelle hooldusõigust tahavad mõlemad vanemad endale.

Milleri ja Delgado suhte ajal ootas mehe abikaasa samuti last.

Kohtudokumentides ei ole avaldatud stripparina töötava naise nime, kelle jooki Miller väidetavalt tablette pani. Ta kohta kasutatakse Jane Doe.

Strippar. Pilt on illustreeriv
Strippar. Pilt on illustreeriv Foto: Paul wishart / PantherMedia / Paul wishart/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles