Rase naine varastas poest alkoholi, et lapse jaoks raha teenida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea Jolly
Chelsea Jolly Foto: Facebook

Vaesuses virelev naine ja tema poiss-sõber said trahvi, kui jäid poest alkoholi varastamisega vahele. Alkohol ei olnud mõelnud neile joomiseks, vaid edasimüügiks, et lapse jaoks raha teenida.

21-aastane Chelsea Jolly ja 36-aastane Luke Radford käisid augusti lõpus kahe nädala jooksul vähemalt neli korda Lancashire'is asuvas Asda toidupoes, vahendas Metro. Nad pätsasid vähemalt 450 naela (u 600 eurot) väärtuses alkoholi, laadisid selle oma autosse ja sõitsid ilma maksmata minema.

Süüdistaja Parveen Akhtar tõi kohtus välja, et paar varastas enamasti kõrgema hinnaga likööri. Ta sõnas: «Luke Radford eemaldas pudelitelt sildid ja Chelsea pani need enda käekotti. Nad lahkusid poest püüdmatagi jookide eest maksta.»

«Nad arreteeriti seoses ühe teise intsidendiga. Keegi kahtlustas, et nad sõidavad varastatud autoga, millel on teine numbrimärk. Kui politsei nad kinni pidas, siis avastasid nad suures koguses alkoholi. Kõik viidi poodi tagasi ja sealt ei nõuta kompensatsiooni,» lisas prokurör.

Mõlemad tunnistasid poest varastamise üles. Nende advokaat Nick Dearing sõnas, et paaril on olnud rahalised raskused lapse sünniks ettevalmistuste tegemisel.

Chelsea Jolly ja Luke Radford
Chelsea Jolly ja Luke Radford Foto: Facebook

Jurist sõnas, et Radford kaotas mõned kuud tagasi töö terasevabrikus ja Jolly on 22. nädalat rase. Dearing sõnas: «Nad teenisid natuke raha naise toetuste pealt, aga seda ei olnud piisavalt, et teha ettevalmistusi vankri, beebiriiete ja sarnaste asjade ostmiseks.»

«Ühel tuli mõte poest varastada, ja teine läks sellega kaasa. On väga kurb, et noor paar peab olukorra lahendamiseks kriminaalsele teele minema. Tagantjärele tarkusena saavad mõlemad aru, et see, mida nad tegid, oli rumalus,» ütles jurist.

Radford peab nüüd maksma 580 naela trahviks ja muudeks kuludeks, samas kui Jolly trahvisummaks on 235 naela. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles