Markle'ite pere «raisakotkas» lendab Suurbritanniasse ja nõuab kohtumist Meghaniga või muidu...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Meghan Markle'i poolõde Samantha Markle viibib parajasti Euroopas ning plaanib järgmisel nädalal Suurbritanniasse lennata, vahendab Daily Star. Ta tahab Meghaniga kohtuda ning kui viimane pole nõus, pöördub ta meedia poole.

Samantha Markle'i esindaja sõnul viibib naisterahvas parajasti Itaalias, ent on valmis peagi Suurbritanniasse lendama. 

Väidetavalt on Samantha püüdnud saada ühendust Kensingtoni paleega, et leppida Sussexi hertsoginnaga kokku silmast silma kohtumine. Samantha sõnul on tal tarvis Meghaniga rääkida nende isa tervisest.

Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment

Ent Markle'ite pere «raisakotka» esindaja sõnul on need kõnelused vett vedama läinud, sest palee on väidetavalt vastamisest keeldunud.

Nüüd leiab Samantha esindaja, et jäänud on ainult üks võimalus veel - teha asi avalikuks. 

«Pärast mitmeid katseid korraldada privaatne kohtumine Sussexi hertsoginna ja Samantha Markle'i vahel, et nad saaksid oma 74-aastase isa tervisest rääkida, pole see õnnestunud, sest Kensingtoni palee keeldub jätkuvalt vastamast,» sõnab Samantha Markle'i esindaja.

«Ma kardan, et Meghan pole meie diskreetsetest katsetest isegi teadlik, seega ei jää meil muud üle, kui kõik see avalikuks teha.»

«Samantha on praegu Euroopas, Suurbritanniast vaid ühe lennu kaugusel. See ei pea olema avalik üritus, ka meie eelistaks hoida seda privaatsena,» lisab ta.

«Samantha tuleb Ühendkuningriiki, meeldib see teile või mitte.»

Samantha Markle, kes põeb multiskleroosi ning on seetõttu ratastoolis, pole väidetavalt oma kuulsa õega suhelnud viimased kümme aastat.

Varasemalt on Samantha Markle kutsunud prints Harry't «tossikeseks» ning väitnud, et viimane laseb Meghanil kõiki oma lähedasi halvasti kohelda. Lisaks on ta Meghanit sõimanud Cruella de Viliks ning väitunud, et kui nende isa sureb, on see kõik Meghani süü.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles