Täitsa jabur lugu! Naine väidab, et leidis McDonaldsi friikate seest nõela, aga inimesed ei usu teda - vaata, miks nii!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonaldsi friikartulid.
McDonaldsi friikartulid. Foto: Joe Raedle / AFP

Uus-Meremaalt pärit naisterahvas väidab sotsiaalmeedias, et leidis McDonaldsi friikartulite seest nõela. Ometigi kahtlustatakse, et naisterahvas võis nõela ise friikate sekka poetada.

Ash Te Weri postitas Facebooki hoiatuse, milles väidab, et leidis McDonaldsist soetatud lasteeine seest nõela. Ta kutsub üles ka kõiki teisi ettevaatlik olema, märkamaks, mis nende toidu sees on.

Naisterahvas võttis ühendust ka McDonaldsiga ning viimane alustas vahejuhtumi uurimist. Kiirtoidukett vaatas üle oma turvakaamera salvestused ning võttis ühendust politseiga.

Selle tulemusena viidi naise korteris läbi läbiotsimine, mille käigus leidsid politseinikud kahekümnese nõelapaki, kustkohast oli täpselt üks nõel puudu. 

Politseiinspektor Ross McKay sõnul oli tegemist ausa veaga, ent osad inimesed süüdistavad nüüd naist, et ta tahtis vaid tähelepanu ja kompensatsiooni.

McKay sõnas: «Naisterahvas käitus õigesti, et juhtumist teatas. Samuti käitus õigesti ka kiirtoidukett. Siin polnud mingisugust pahatahtlikku kavatsust.»

Ash Te Weri Facebooki postitus on tänaseks sotsiaalmeediast kustutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles