Punkar või metshaldjas? Laulja Lepatriinu muundus uue albumiga üheks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lepatriinu
Lepatriinu Foto: Pressifoto

Triinu Paomets ehk esinejanimega Lepatriinu peab juba homme ühe muinasjutulise esitluskontserti, mis muudab raadiostuudio maiseks võlumaaks. Sel puhul on ka muusik ise plaadiga sobiva karva hankinud. 

Omanäoline lauljanna Triinu Paomets on justkui kujumuutuja, kes iga uue looga sama tooni muundub. Tunnustatud juuksuri Helen Heinroosi käe all on kaunis naine käinud isegi juuksemodelliks ning vahetab justkui ülepäeviti blondid kiharad hoopis erksamate vastu. Uue albumi «Treehouse» esitluse eel jagab ta endast fotot, mis annab tõestust, et ka sel puhul on loominguga üheks saadud.

«Albumi juhatab sisse «Treehouse», mis on oma kõlalt maagiline ja samas kibemagus armastuslugu, mis on süžeelt ka järg suve hakul ilmunud videole «Up the Sky»,» kirjeldab Lepatriinu. Video valmis koostöös Aarto Hiiemaaga (Josh Twist) ning nii mõnegi kaadri saamiseks tuli tal ronida ämblikuvõrku, kanda ainsa kehakattena puuoksi ja kalavõrku.

«Treehouse» on mänglevalt kerge ning samas kätkeb endas ootamatuid mõjutusi 90ndate hip-hopist, mis on osavalt põimitud popi ja jazzi liini ning karakteri annab albumile iseloomuga indie ja souli mõtlikkus.

Eksklusiivne esitluskontsert toimub 26. septembril kell 19.00 ERR-i Raadio 1. Stuudios. Piletinfo SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles