Volüüm põhja: saare naiste lustakas duo Öed tuli välja uue lauluga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand ehk ansambel Öed.
Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand ehk ansambel Öed. Foto: Madis Sinivee

Singliga «Rulli Rulli Rulli» Eesti kuulatuimate lugude etabeli tippu roninud duo Öed andis välja julgustava loo «Mul on suva», mis juhatab sisse 6. novembril ilmuva debüütalbumi.

Uus singel «Mul on suva» julgustab inimesi olema tugevad, olenemata sellest, mida või kuidas keegi ütleb. Lauljatar Tuuli Rand rääkis, et kui nad mai algul loo salvestamist alustasid, siis polnud neil üleni kindlat eesmärki.

«Kuna antud loos teeb autorina kaasa Ewert (Sundja), siis arutasime enne tööle asumist elu üle üldiselt,« meenutas Tuuli. »Ewert rääkis, et luges hommikul artiklit, kus täiskasvanud mees kirjutas oma lapsepõlvest ning sellest, kuidas kellegi teise poolt halvad öeldud asjad on temasse jäänud ja ta on siiani neid endas kandnud, mis põhjustavad talle praeguses elus probleeme. Sellest ka antud lugu ja mõte hargnema hakkasid.»

Teine õde, Kristel Aaslaid lisas: «Haakusime kõik kohe teemaga. Saime aru, et ka meie oleme sama tundnud ning meie platvormilt võiksimegi ju olla kajaks olulistele teemadele, ning öelda, et ära tee teisele sõnadega haiget, sest sa ei tea kunagi, kui sügava haava see võib tegelikult teisele lüüa. Lugu on julgustuseks neile, kes mõnikord tunnevad end teiste sõnade tõttu nõrgana - nendele sõnadele ei tohi anda võimu ja peab lubama endal olla, rahus.»

Lugu kuulutab ühtlasi välja 6. novembril ilmuva debüütalbumi. Peagi avalikustatakse ka üle-Eestilise esitlustuuri kuupäevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles