Bill Cosby pisteti küll pokri, aga mis saab tema tähest Hollywoodi kuulsuste alleel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomik Bill Cosby täht Hollywoodi kuulsuste alleel.
Koomik Bill Cosby täht Hollywoodi kuulsuste alleel. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Koomik Bill Cosby (81) mõisteti seksuaalse vägivalla tarvitamise eest kolmeks kuni kümneks aastaks vangi. Mis saatus ootab aga näitlejale pühendatud tähekest Hollywoodi kuulsuste alleel?

Väljaanne Metro vahendab, et 81-aastase Cosby täht piki Hollywood Boulevardi ja Vine Streeti kulgeval kõnniteed jääb püsima. 

«Kord paigaldatud, saavad tähed osaks kuulsuste allee ajaloost ning jäävad seeläbi sinna ka alatiseks,» kommenteeris Hollywoodi Kaubanduskoja esindaja.

Ta lisas: «Tähed mälestavad ainult nende saajate töösaavutusi.»

Väljaandele TMZ kommenteeris esindaja veel ka: «See on kahetsusväärne, kui inimeste eraelu ei vasta ühiskonna standarditele ja ootustele, aga Hollywoodi Kaubanduskoda on otsustanud, et tähte ei eemaldata kuulsuste alleelt.»

Koomik Bill Cosby mõisteti kolmeks kuni kümneks aastaks vangi, sest kohus leidis ta süüdi Andrea Constandi uimastamises ja kuritarvitamises 2004. aastal.

Koomik Bill Cosby (81) mõisteti seksuaalse vägivalla tarvitamise eest kolmeks kuni kümneks aastaks vangi.
Koomik Bill Cosby (81) mõisteti seksuaalse vägivalla tarvitamise eest kolmeks kuni kümneks aastaks vangi. Foto: HANDOUT / REUTERS

Tal pole võimalik ka kautsjoni vastu vabaneda.

Kohtunik O'Neill liigitas Cosby ka seksuaalselt vägivaldseks kurjategijaks, mis tähendab seda, et ta peab elu lõpuni käima nõustamises ning registreerima end ka seksuaalkurjategijana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles