Lennusaatja töised armuafäärid paljastada ähvardanud eksabikaasa sai lennukeelu

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: matej kastelic / PantherMedia / Scanpix

Hollandi lennufirma Transavia 48-aastane lennusaatja pettis oma abikaasat mitmete töökaaslastega ning pidas sellest päevikut. Kui tema abikaasa päeviku avastas, lahutas ta naisest ning hakkas lennufirmat selle detailide avalamisega ähvardama.

Vihase abikaasa plaan lennusaatja afäärid paljastada päädis hoopiski aga mehele lennukeelu kehtestamisega, kirjutas news.com.au.

Kaks aastat tagasi avastas mees, et tema lennusaatjast abikaasa ja nende nelja ühise lapse ema on teda korduvalt petnud ning sellest oma arvutis päevikut pidanud. Naine pani päevikusse kirja oma seksuaalvahekorrad nii lennukites kui ka hotellides erinevate armukestega, kellest paljud olid väidetavalt abielus piloodid.

Pärast päeviku avastamist andis mees selle üle meediale ning ähvardas Transavia pilooti, keda naine oli kirjutistes maininud. 

Lennusaatja, kelle nimi on saladuses peab nüüd kohtuvõitlust selle üle, et päeviku intiimseid detaile ei avaldataks. Naist toetab ka Transavia, Air France-KLM odavlende teostav tütarettevõte, kes soovib kaitsta oma ettevõtte ja töötajate mainet.

Eksabikaasa jõudis naisega kohtuvälisele kokkuleppele päeviku detaile mitte avaldada, kuid sellegipoolest seadis Transavia mehele viie aastase lennukeelu, kuna mees ähvardas lennufirma pilooti.

«Meie personali laimamise ja kuritarvitamise tõttu on tal keelatud lennata viis aastat,» selgitas Transavia esindaja ning lisas, et lennufirma võtab juhtumit tõsiselt. Esindaja sõnul tõestas siseaudit, et reisijate turvalisus ei olnud kordagi ohus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles