Naine ärkas keset ööd üles, kui mees püüdis tema seest Kinderi muna kätte saada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paksu pahandust tekitanud Kinderi üllatusmuna
Paksu pahandust tekitanud Kinderi üllatusmuna Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Narkomaanist naine ja tema kaasa arreteeriti pärast seda, kui nad andsid peksa mehele, kes püüdis naiselt varastada Kinderi üllatusmuna sisse peidetud heroiini. Üllatusmuna ise aga oli naise vagiina sees.

40-aastane Steven Brown ärkas 38-aastase Jodine Harvey kisamise peale, kui Vincent Rutter püüdis naise seest muna kätte saada. Selle järel võeti vaene Vincent oma enda Cornwallis asuvas kodus pantvangi. Teda hoiti 36 tundi kinni, mille ajal anti talle korralik keretäis. Vincentil diagnoositi pärast katkine kops, vigastatud põrn ja tema roided olid 17 eri koha pealt katki, kirjutas Metro.

Jodine Harvey
Jodine Harvey Foto: Kuvatõmmis

Paar astus Truros kohtu ette. Seal rääkis Vincent Rutteri sõber, et tal tekkis mehe heaolu pärast hirm, sest ta oli näinud, kuidas mitmed narkomaanid külastasid korterit, kus Vincent oli viimased 12 aastat elanud. 

Prokurör Joss Ticehurst sõnas: «Tegu oli pikema ajal vältel toimunud vägivaldse rünnakuga. Härra Rutter pääses viimaks põgenema, kui süüalused magasid.»

Steven Brown
Steven Brown Foto: Kuvatõmmis

Peksu sooritanud Steven Browni õigusesindaja Ed Bailey selgitas, mis süüalused nii kaugele ajas: «Konflikt tekkis sellest, kui härra Rutter püüdis preili Harvey kubemest narkootikume kätte saada. Kui härra Brown kuulis naise karjeid, siis käitus ta nii, nagu ta kainena olles teab, et poleks pidanud.»

Harvey jurist Deni Matthews lisas, et tema klient ei soovinud ohvrile tekitada selliseid kehalisi vigastusi nagu ta tegi.

Kohtunik määras Steven Brownile kolm aastat vabadusekaotust, samal ajal kui Jodine Harvey läheb vangi 16 kuuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles