Muusik Daniel Levi Viinalass muudab laupäevaõhtud eriti lõbusaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 13.oktoobrist muutuvad laupäeva õhtud eriti lõbusaks. Kanal 2 toob ekraanile üliägeda telemängu «Suur mängude õhtu», mida juhib alati positiivne ja särav Daniel Levi Viinalass.

Oodata on tõeliselt lõbusat ajaviidet, kui tuntud Eesti inimesed hakkavad lustakaid seltskonnamänge mängides üksteisega mõõtu võtma. Iga laupäev on «Suure mängude õhtu» stuudios vastamisi kaks võistkonda, kummaski kolm tuntud Eesti inimest, kes erinevaid pööraseid ja lõbusaid ülesandeid lahendades endeid proovile panevad.

Foto: Madis Sinivee

Et aga asi kuidagi kontrolli all oleks, on võistkondadel ka kaptenid. Ühte võistkonda juhib näitleja Elina Purde ja teist võistkonda näitleja Henrik Kalmet.

Esimese saates moodustavad Elina Purde võistkonna Anne Veski, Uku Suviste ja Koit Toome ning Hendrik Kalmeti võistkonna Liis Lemsalu, Jüri Pootsmann ja Ott Lepland.

Foto: Madis Sinivee

«Suur mängude õhtu» alustab Kanal 2s laupäeval, 13.oktoobril kell 21.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles