«Nädalalõpp Kanal 2ga»: külas Eesti oma Amy Winehouse ja mis saab siis kui külaline jääb tulemata?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» hetujuline saade on täna eriti meeleolukas. Külla tuleb Laura Põldvere, keda võiks nimetada justkui Eesti Amy Winehouse'iks. Ning Jan Uuspõld tühistab viimasel hetkel esinemiskutse. 

Kristjanil ja Teedul on külas lummav lauljanna Laura Põldvere, kes on kui Eesti versioon varalahkunud lauljannast Amy Winehouse'ist. Õnneks ühendab muusikuid vaid võimas lauluhääl ja silmapaistev välimus. Pahed, mis Amy vaid 27-aastasena elust viisid, õnneks Laura elu ei kummita. Või siiski? Selgub tänases saates.
 
Külla oli kutsutud ka näitleja Jan Uuspõld, kuid saates selgub ootamatu seik - näitleja ei saanud saatesse tulla ning tema koha võtab hoopis hiinlane Mart Tamm. Lisaks teevad etteaste ka Fekeli ja Reigo Ahven.

Üllatusterohkus ja hea tuju garanteeritud! Vaata «Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 eetris juba TÄNA kell 21.30 ning kui õigel hetkel telekaekraani ette ei jõua, siis vaata ülekannet Elu24 vahendusel!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles