SENINÄGEMATA FOTOD: Eda-Ines Etti astub üles luksusliku pesukollektsiooni muusana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljanna Eda-Ines Etti (37) on luksusliku pesukollektsiooni värske muusa ja kehastub selletarbeks öödeemoniks, kes päevasel ajal inglirüüd kannab. 

Bon Bon Lingerie värske kollektsioon kannab nime MÁRA, mis tähendab Skandinaavia öödeemonit. See on legend, mis räägib naise muutusest päevasest inglist öiseks deemoniks. «Eda-Ines Etti sai selle kollektsiooni muusaks valitud tänu oma õrna olemusega väliselt, kuid sisemusest kumab tal tugevust ja salapära,» sõnab brändi rahvusvaheline kommunikatsiooni ja turundusjuht Triin Randloo.

Foto: Erakogu

Modellitöö ei ole Inesele sugugi võõras. Kauni figuuri ja naiselikult õrnade näojoontega naine on inspiratsiooniks olnud ka näiteks Tallinn Dollsi ja Denim Dreamsi kollektsioonidele. Pesukollektsiooni jaoks pole Ines senini veel poseerinud.

Bon Bon Lingerie värske kollektsioon ei ole mõeldud riiete alla peitmiseks ning välja tullakse kõikvõimalike aksessuaaridega, mis ühe pesukomplekti juurde kuuluda võiks. Seega innustab bränd investeerima suuremale kollektsioonist, et tabada selle lugu.

«Tooted on valminud käsitööna, siinsamas Tallinnas, Tatari tänaval,» avaldas Triin ajakirjale MOOD

Aluspesu olulisust on märganud mitmed edukad naised. Näiteks supermodell Adriana Lima, kes on öelnud: «Aluspesu on kõige olulisem osa su garderoobist. Kõik võib ebaõnnestuda, kui sa ei vali sobivat pesu.» Lauljanna Fergie näib alati enesekindel ja sensuaalne välja, ta on öelnud, et suurim panus ka sisemiselt selle tundmisele on just aluspesus. Talle meeldib kalli pesu peale kulutada: «Tunnen end just siis kõige luksuslikuma ja enesekindlamana». Näitlejanna Shannen Doherty on öelnud: «Kui Jumal tahtis, et oleksime alasti, miks ta siis seksika pesu leiutas?»

Kiika galeriist kaadritaguseid tegemisi ja luksuslikku pesumoodi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles