Freddie Mercury häbenes defekti, mida uskus oma imelise lauluhääle põhjuseks olevat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freddie Mercury.
Freddie Mercury. Foto: MARCO ARNDT / AP

Novembri alguses jõuab kinodesse film «Bohemian Rhapsody», mis jutustab Queeni legendaarse solisti Freddie Mercury lugu. 

Freddie Mercuryt kehastab filmis näitleja Rami Malek, kelle jaoks valmistati spetsiaalsed proteesid, mis Freddie omadega identsed. Näitleja avaldas New York Timesile, et see oli tema jaoks tõsine katsumus. Kuigi ta üritas proteese kanda veel enne kui filmimisega alustati oli see tema jaoks ikka väga ebamugav. 

Rami Malek.
Rami Malek. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP

Freddie Mercuryl oli küllaltki halb hambumus. Tema ülemises lõualuus oli neli lisahammast, mis surusid esimesi hambaid väljapoole. Pärast kuulsusesse tõusmist oleks võinud ta lasta need parandada. Freddie oli oma hammaste pärast väga ebakindel ning häbenes neid, kuid uskus, et just see on põhjus, miks ta nii unikaalse ja võimsa hääle on saanud. 

Jimmy Kimmeli jutusaates filmist rääkimas käinud Remile ennustatakse rolli eest suurt tulevikku ja mitmeid auhindu. Remi peab nii ikoonilise inimese kehastamisel suurimaks kiidusõnuks hoopis Freddie lähedaste ja bändikaaslaste heakskiit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles