GALERII kaunid ja sädelevad paarid käisid pulmadeks plaane tegemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 12 aastat järjest on korraldatud pulmamessi nimega «Eesti Pulmad», mis on vabas vormis tegijate ning noorpaaride kokkusaamine. 

Varasemalt on seda sündmust kutsutud ka pika ning lohiseva nimega «Pulmad.ee kommuuni kokkusaamine», viimased 5 aastat siis ainult «Eesti Pulmad».

Ürituse kodulehel kirjutatakse: «Oleme alati rõhutanud, et see sündmus on hästi vabas vormis ja me loodame alati, et see sündmus ei ole tegijatele esmaselt äritegemiseks, vaid ikka noorpaaride nõustamiseks ning abistamiseks. Ja kui selle käigus noorpaarid leiavad endale head tegijad ning ka lepingud sõlmivad, siis on meil ainult hea meel!»

Selle aasta mess nimega «Eesti Pulmad 2019» toimub Hilton Tallinn Parkis.

Päevane kava:

12:00 Messi algus

16:30 Messi lõpp

Õhtune kava ballisaalis (nagu tavaliselt - see veel täpsustub):

16:30 - 18:00 Prike joogiekspert Hannes Aedla nõuanded pulmalaua jookide valikul

18:30 Imeline moe-etendus mitmes vaatuses. Pulmakleitide hurmava ilu võluvad lavale Eesti tunnustatud moeloojad - Embassy of Fashion moesaadikud, Tiina Talumees Moestuudio ning KV Couture Kristina Viirpalu. Moeloomingut kaunistavad Goldtime imetlusväärsed ehted. Graatsiat ja soliidsust lisavad lavale kütkestavad tantsijad ning meheks olemise identiteeti kandev Baltman.

20:00 Hea LIVE muusika - Merili Johanon & Tarmo Sillaots

20:40 Väike vahepala Eesti ühelt parimalt mustkunstnikult Charlekalt, kellele meeldib asju ära võluda.

21:00 Loosimine

21:15 Hea LIVE muusika - Sleepwalkers

21:50 Ilutulestiku showcase - teeb Showcase

22:00 Hea LIVE muusika - James Werts World Project

23:00 DJ kuni kella 00.00 ni

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles