«Viiekümne halli varjundi» täht Dakota Johnson jagas avalikult oma telefoninumbrit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dakota Johnson
Dakota Johnson Foto: Capital Pictures / Scanpix

«Viiekümne halli varjundi» täht Dakota Johnson astus julge sammus, kui jagas New Yorgis toimunud festivali ajal kõikide külastajatega (ja Interneti rahvaga) oma telefoninumbrit.

Dakota Johnson osales ülemaailmsel kodanike festivalil ja ütles rahvale, et tahab, et nad helistaksid talle ja jagaksid oma seksuaalse ahistamise ohvriks langemise lugusid, kirjutas eonline.

«Ma tahan aidata teil, naised ja tüdrukud üle terve maailma, oma lugusid rääkida,» sõnas Johnson.

Ta võttis taskus välja oma iPhone'i ja ütles: «See on minu number. Ma tahan, et te helistaksite mulle ja oma loo räägiksite. Või saatke mulle sõnum aadressil dakota.johnson@globalcitizen.org ning jagage, mida te olete tüdruku või naisena pidanud läbi elama ja kannatama.»

Dakota Johnson.
Dakota Johnson. Foto: Capital Pictures / Scanpix

«Kui me ei räägi sama keelt, siis pole viga. Meil on selleks inimesed olemas. Me tõlgime selle. Ja kui te ähvardate mulle haiget teha, siis meil on selleks ka oma tiim olemas,» lisas ta.

Number on: (001) 212-653-8806

Näitlejanna lisas, et ta kogub kõik lood kokku, kuna ta tahab need kuuldavaks teha. «Koos me suudame luua maailma, mis on võrdne,» ütles ta.

Numbrile helistades, aga ei saa kätte Dakota Johnsonit ennast, vaid kõne läheb edasi kõneposti. Sinna salvestatud sõnum ütleb inglise keeles: «See on Dakota Johnson. Palun jäta oma sõnum pärast signaali ja ma salvestan ning jagan sinu lugu, et me saaksime elada maailmas, kus naised on võrdsed. Tänan sind.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles