Esimest korda avalikkuse ees: need fotod näitavad seksisümbol Marilyn Monroe'd hoopis teises valguses (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Monroe.
Marilyn Monroe. Foto: HERITAGE AUCTIONS / CATERS NEWS / Caters News Agency

Marilyn Monroe oli vaid 36-aastane, kui ta oma Los Angelese Brentwoodi kodust surnuna leiti. Nüüd on aga oksjonile pandud fotograaf Richard C. Milleri pidid, mis näitavad seksisümbolit hoopis teises valguses. 

1946. aastal kutsus talendikas fotograaf Richard C. Miller ühe kauni naisterahva fotosessioonile, teadmata siis, et sellest 19-aastasest Norma Jeane Doughertyst saab peagi maailmakuulus näitlejanna ja seksisümbol.

Aastaid hiljem on Richard kommenteerinud, kuidas ta lihtsalt pildistas ühte kaunist brünetti Normat ning tal polnud sel hetkel aimugi, et need pildid võivad nõnda hinnaliseks muutuda. Tema jaoks oli tegemist lihtsalt «armsa ja atraktiivse tüdrukuga, kel oli rohkelt ambitsiooni».

Pildid lähevad 8. oktoobril Santa Monicas oksjonile ning terve tema kollektsiooni väärtus on umbes 60 000 – 80 000 dollarit. Oksjoni üheks kõige väljapaistvamaks fotoks on kindlasti Marilyni pulmafoto tema esimesest abielust.

VAATA ENNENÄGEMATUID PILTE SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles