PILDID Vastuolulise Miss Kolumbia tiitli pälvis Valeria Morales

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Morales
Valeria Morales Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Ilusaid naisi on ka mujal maailmas kui vaid Eestis. Kui mõni aeg varem valis kõige kaunima naise Liibanon, siis eile tegi sama ka Kolumbia. Lõuna-Ameerika riigi kaunimaks naiseks krooniti Valeria Morales.

Eile õhtul valiti Medellino linnas Kolumbia kõige ilusam naine, pälvides sellega ka missitiitli, kirjutas Daily Star. Rahvale pakkus kõige enam silmailu just bikiinivoor, mis tõi välja Kolumbia naiste kaunid kehad.

Õhtu lõpuks krooniti võitjaks Cauca orust pärit Valeria Morales.

Valeria Morales
Valeria Morales Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Talle andis võidukrooni üle eelmise aasta võitja Laura Gonzalez Ospina. Valeria Morales esindab nüüd oma riiki järgmisel aastal toimuval Miss Universum võistlusel.

Finalist Miriam Carranza
Finalist Miriam Carranza Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Miss Kolumbia krooniga on aastate jooksul kaasa käinud ka teatud vastuolu. 2015. aastal sai Kolumbia iludus Ariadna Gutierrez olla prežtiisse Miss Universum iludusvõistluse võitja olla tervelt kaks minutit. Naise edule tuli kiire lõpp, sest selgus, et õhtujuht Steve Harvey oli võitjaks krooninud vale naise. Tegelik võitja oli Filipiinidelt pärit Pia Alonzo Wurtzbach. 

Loodetavasti 2019. aastal sama piinliku olukorda ei teki ja Valeria Morales esindab oma riiki edukalt.

Finalist Maria Andrea Arango
Finalist Maria Andrea Arango Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles