Vaata, kuidas Eesti tuntud inimesed tähistavad rahvusvahelist muusikapäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira.
Teele Viira. Foto: Instagram

Täna, 1. oktoobril on rahvusvaheline muusikapäev. Selle puhul on mitmed Eesti tuntud inimesed andnud omapoolse panuse loova päeva tähistamiseks.

Arvo Pärt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(In English below ??) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Arvo Pärt: „Muusika on minu sõber: kõikemõistev, kaasatundev, andestaja, lohutaja, kurbusepisarate kuivatamise rätik, õnnepisarate allikas, vabanemine ja lend. Aga ka valuline okas ihus ja hinges, kainestaja ja alandlikkuse õpetaja.“ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Helisevat muusikapäeva! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Arvo Pärdi Keskus avaneb 16 päeva pärast! ?: Michael Pärt ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▪️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Arvo Pärt: „Music is my friend: all-understanding, compassionate, forgiving. It is a comforter, a handkerchief that dries the tears of my sadness, a source of tears of joy, liberation and flight. But it is also a painful thorn in my flesh and in my soul; it is what sobers me and is a teacher of humility.“ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Happy International Music Day! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 16 days to the opening of the Arvo Pärt Centre. ?: Michael Pärt

A post shared by Arvo Pärdi Keskus (@arvopartcentre) on

Elina Nechayeva 

Teele Viira

Tagasi üles