Lady Gaga sõnul soovitati tal aastaid tagasi minna iluoperatsioonile, kuna ta nina olevat lai nagu labidas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures / JOR/Capital Pictures/Scanpix

Lauljanna Lady Gaga, kodanikunimega Stefani Joanne Angelina Germanotta, kes mängib uues filmis «A Star Is Born» algajat lauljannat, jagas kogemust oma lauljakarjääri algusest.

32-aastas popikooni sõnul öeldi talle, et ta peaks minema iluoperatsioonile, kuna tal on väga kole nina, mis kritiseerija arvates oli lai nagu labidas, teatab news.com.au.

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP/Scanpix

«Olin oma karjääri alguses, kui mu nina kritiseeriti, kuid ma sõnasin, et ma ei muuda ennast, kuna olen endaga rahul. Ma olin enesekindel ja teadsin, et saavutan selle, millest olen unistanud, kuid mul oli ka perioode, mil pidasin end läbikukkujaks,» lausus lauljanna.

Uue linateose «A Star Is Born» tegelane Ally, keda kehastab Lady Gaga, toob esile, et temas on palju ebakindlust.

Kaader filmist «A Star Is Born». Pildil Bradley Cooper ja Lady Gaga
Kaader filmist «A Star Is Born». Pildil Bradley Cooper ja Lady Gaga Foto: Courtesy of Warner Bros. Pictures / Image supplied by Capital Pictures/Scanpix

«Väga paljud on mulle öelnud, et neile meeldib minu hääl, kuid mitte mu välimus,» sõnab Ally muusik Jackson Maine’ile, keda mängib Bradley Cooper.

Lady Gaga sõnul on ta kogu oma elu olnud üsna enesekindel, kuid on olnud paar ebakindluse momenti, mis ta filmi jaoks meelde tuletas.

Lady Gaga teatas septembris, et talle meeldis filmis mängida ning see oli elumuutev kogemus.

«Filmis algaja lauljanna kehastamine oli nagu psühhoteraapia. Taas tulid pinnale mu enda elu tagasilöögid, pettumused ja altvedamised. Mängisin filmis tegelikult iseennast ja loodan, et inimesed, kes filmi vaatavad saavad sellest toetust ja inspiratsiooni,» lausus lauljanna.

Lady Gaga ja Bradley Cooper
Lady Gaga ja Bradley Cooper Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles