Perekooli «käod» on Korolevi peale solvunud: avaliku elu tegelane peabki sõimuga leppima! (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käod on tuntud pesaparasiidid, kes kunagi ei meisterda endale ise pesa, vaid sokutavad oma munad teiste lindude hoole alla.
Käod on tuntud pesaparasiidid, kes kunagi ei meisterda endale ise pesa, vaid sokutavad oma munad teiste lindude hoole alla. Foto: David Kjaer/Scanpix

Perekooli foorumi kurje kommentaatoreid kohtus võitnud Marika Korolevi juhtum ei näita jahtumise märke. Solvunud «käod» arutlevad uues teemas, et mis selles anonüümses klatšis siis nii halba on?

Teema algatanud Perekooli «kägu» (tegemist on siis Perekooli anonüümsete kommentaatrorite ühise nimega) kirjutab, et Korolevi teema teda küll isiklikult ei puudata, aga et ta on siiski pigem solvunud Koroloevi kui Perekooli foorumi peale.

«Minu arvates peaks iga inimene ignoreerima anonüümseid netikommentaare. Kas te nö päriselus lähete närvi, kui teid anonüümselt klatšitakse? Mind pahandaks, kui mõni hea tuttav või sõber minust halba räägiks, isegi siis, kui tal on õigus. Anonüümne klatš jätab 100% külmaks. 

Korolevi käitumine aga solvab mind hoopis teisel põhjusel – ta nõuab inimestelt raha. Oskate öelda, kas ta vähemalt annetas saadud raha heategevuseks? Sellest pole kuskil juttu olnud.» 

Nn käopesa teisedki arvajad leiavad, et avaliku elu tegelased peavad sõimuga leppima ning kohtu kaudu välja nõutud summa peaks minema heategevusse. 

Foto: perekooli foorum

Nii mõnigi Perekooli anonüümne kommentaator seab kahtluse alla kohtu pädevuse. Kohus mõistis Korolevi kasuks välja moraalse kahju hüvitamist kokku summas 3200 eurot. 

Foto: perekooli foorum

Siiski on ka selliseid «kägusid», kes avaldavad Korolevile toetust. Nad leiavad, et laimamist ja solvamist ei pea keegi taluma - ka mitte avalikkusele tuntud inimesed. 

Foto: perekooli foorum
Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles