Hailey Baldwin saab pärast lahutust poole Justin Bieberi varandusest endale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hailey Baldwin ja Justin Bieber.
Hailey Baldwin ja Justin Bieber. Foto: Array / MEGA

Kanada laulja Justin Bieber abiellus eelmisel kuul oma kallima Hailey Baldwiniga New Yorgis. Nüüd on aga selgunud, et nende abielu sõlmimine oli aga nii kiire, et nad ei jõudnud abieluvaralepingut sõlmida.

See tähendab, et kui paarike peaks lahutama, siis jääb Bieber vastavalt USA seadustele kohtuvaidluse tulemusel poolest oma varandusest ilma. Ja tema vara on suur.

Justin ja Hailey abiellusid eelmisel kuul New Yorgis, samal päeval, mil nad taotlesid abiellumiseks luba. Neil oli ka preester kohe käepärast võtta. Isa Jeffrey Quinn oli kohtumaja, kus taotlus sisse anti, lähedal asuvas Nyacki kolledži üks õppejõududest.

Abielu tunnistajaks oli Justini sõber Josh Mehl. 

Justin Bieber ja Hailey Baldwin.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin. Foto: Array / Scanpix

TMZ kajastas varasemalt, et nii Justin kui Hailey võtsid mõlemad oma advokaatidega enne pulma ühendust, kuid siin on konks. Väljaandele öeldi, et paarike võttis juristidega ühendust samal päeval, mil nad abiellusid, mis tähendab, et pole võimalik, et abieluvaraleping koostati ja allkirjastati samal päeval.

Seega, Justin ja Hailey abiellusid ilma lepingut sõlmimata, ja vähemalt praegu paistab, et ei kavatseda ka seda hiljem teha.

Üks allikas sõnas, et Justin on nii armunud, et ta ei näe lepingu tegemisel mõtet. Aga kui vaadata, et Justin Bieberi koguväärtuseks on 250 miljonit dollarit ja Hailey «vaid» paar miljonit, siis on vajadus enam kui olemas.

Justin Bieber on väärt umbes 250 miljonit dollarit.
Justin Bieber on väärt umbes 250 miljonit dollarit. Foto: Theo Wargo / AFP

Paarike kavatseb ka suurema pulmatseremoonia maha pidada, kuid see on vaid tseremoonia ainult nime poolest, sest Justin ja Hailey on juba ametlikult mees ja naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles